Voeding & Mindset coach I Mind ur Body

Yes! Jij bent bij de gratis workshop

Je ontvangt binnen 5 minuten een bevestiging in je mailbox (check ook je spambox op titel ‘Jij bent bij de workshop de 4 must do’s afvallen zonder dieet’) 


In de mail vind je de link naar de online workshop. Zet die direct in je agenda bij de juiste datum en tijd zodat je er ook echt bij kunt zijn en daadwerkelijk het dieet denken kunt gaan dumpen!

Om je nu al op weg te helpen voordat de workshop start heb ik wat tofs voor je ontwikkeld: De GRATIS ‘Afvallen zonder dieet’ – test.

 

Hiermee breng je in slechts 5 minuten jouw concrete afval-obstakels in kaart. Nadat je dit in kaart hebt gebracht ontvang je een persoonlijk advies zodat jij deze obstakels kunt gaan overwinnen en je droomlichaam kunt gaan behalen. Niet pas na het volgen van de workshop, maar nu al!

In slechts 5 minuten helderheid wat er nodig is om je droomgewicht te bereiken

Door het maken van de gratis test brengen we in slechts 5 minuten jouw afval-obstakels in kaart zodat jij deze kan overwinnen en je droomlichaam gaat behalen. 


Zo werkt het:

Deze test is voor vrouwen die zich herkennen in de volgende gedachte:

Gevolg: jarenlang jojo’en met je gewicht. In de spiegel kijken en altijd iets zien wat mooier of slanker kan. Dat stukje slagroomtaart op een verjaardag negeren. Droge crackers als ontbijt.

 

❌Say no more, ik ken het allemaal. Gelukkig weet ik uit eigen ervaring dat je ook kunt afvallen zonder strijd. En belangrijker nog: DAT VERDIEN JIJ

 

Benieuwd wat nu voor jou nodig is om die kilo’s af te vallen zonder dieet? Daarvoor heb ik de GRATIS afvallen zonder dieet test voor ontwikkeld. Eindelijk helderheid in slechts 5 minuten.

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer we beginnen met videoworkshops?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de videoworkshops ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.