Dump het dieet - met KORTING

Dag
Uur
Minuten
Seconden

Maak nu nog gebruik van €150 korting voordat deze vervalt.

Twijfel je welk pakket het beste bij je past? Vul dan onderstaand contact formulier in dan nemen we binnen 2 werkdagen vrijblijvend contact met je op.


“Het verschil tussen weten en doen is mindset.”

Zij gingen jou voor en vielen
kg af zonder dieet:

'Ik dacht niet geschoten is altijd mis, maar 12 weken later voel ik mij beter én is mijn mindset veranderd. Ik hoef nooit meer op dieet'

101 diëten uitgeprobeerd; Ik voelde me een jojo. Mijn hoop was ver weg.

Ik dacht: ‘ik zal wel net die ene persoon zijn waarbij het niet gaat lukken’.

 

Had al zoveel dingen uitgeprobeerd, waardoor ik een beetje huiverig was geworden.

 

Het zit hem niet in eetschema’s, keihard sporten, nooit meer chocolade en worteltjes als avondsnack.

Het zit allemaal tussen de oren. Het is een mindset-verandering die nodig was om mij beter te voelen, blij te zijn met mezelf, me sterker te voelen in mijn lichaam, maar ook zeker mentaal én dat zorgde ervoor dat ik kilo’s ben afgevallen.

 

Lieve twijfelende dames, denk aan jezelf, zet die stap naar een nieuwe ‘jij’ en neem afscheid van al die korte termijn oplossingen.

Anne schoutrop, 26 jaar

'Ik heb weer een gezonde manier van omgaan met eten ontwikkelt, eentje die ik al 30 jaar kwijt was'

Deze benadering is echt zoveel anders.

Iris heeft gewoon echt een ander programma opgezet dan de andere afvalprogramma’s.

 

Ik ben nu zoveel meer in balans en kan zoveel betere keuzes maken. Ik zie nu in dat overvloed de oplossing is, terwijl ik voorheen erg bang was voor overvloed. Mijn overtuiging was dat overvloed mij juist dik heeft gemaakt.

 

Maar dat is niet zo; het was mijn angst en de strijd.

De coaching die Iris bij het programma doet, is van wezenlijk belang. Iris weet het gewoon.

 

Ze weet het juiste te benoemen, en kent de patronen uit eigen ervaring. Voor alle doorgewinterde lijners, jo-jo-ers en vrouwen die echt denken dat er niks meer bestaat wat hun helpt; je moet bij Iris zijn.

 

Ik heb weer een gezonde manier van omgaan met eten ontwikkelt, eentje die ik al 30 jaar kwijt was…..

Iris van Schaick, 50 jaar

'Ik hoef nooit meer op dieet'

Ik kwam bij Iris omdat ik het spuugzat was. Mijn altijd schommelende gewicht.

Hoge pieken, diepe dalen. Ik kwam aan, en viel weer af.

 

Ik was een enorme emotie-eter. Zelfs de minste emotie trok me naar de kelderkast. De ene reep chocolade na de ander verdween. Het werd een gewoonte, en ik kon de cirkel maar niet doorbreken.

 

Ik wist dat diëten zeker geen blijvende oplossing zou zijn. Maar wat dan wel?

 

Iris is echt geweldig. Doordat ze zelf 30 kilo blijvend is afgevallen zonder dieet weet ze als geen ander hoe jij je voelt en hoe je gewicht je leven kan beïnvloeden. Maar ze weet ook dat het kan: Afvallen zonder dieet. 

 

In dit programma ga je vooral aan de slag met je mindset. 

Ik heb alle handvaten gekregen om nu echt een gezonde leefstijl te leven zonder dieet. Ik heb er 100% vertrouwen in dat die kilo’s nu ook gaan verdwijnen. Zonder ooit nog te crashen.

Brigit van der Heijden, 35 jaar


30 dagen niet goed geld terug garantie!

Na honderden positieve reacties durf ik met vertrouwen te zeggen dat dit programma werkt.

Mocht je 30 dagen na de start van het programma geen enkele verbetering merken in jouw relatie tot eten, dan krijg je je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico. 

De voorwaarden om gebruik te mogen maken op deze garantie: 

 • Je gaat wekelijks minimaal 60 minuten aan de slag gaan met de online academy; je maakt de opdrachten en bekijkt de video’s
 • Je neemt actief deel aan de groepssessies;
 • Je bent actief lid bent van de besloten community; je reageert op de berichten van de coaches en geeft zelf aan als je vastloopt
 • Bij Pakket ”PLUS”: Je verstuurd gedurende het programma wekelijks een update bericht 1:1 via WhatsApp
 • Als je aan deze voorwaarden hebt voldaan maar alsnog geen resultaat hebt geboekt stuur je ons binnen 37 dagen na de start van het programma een mailtje (support@mindurbody.nl) met een toelichting waarom het programma voor jou niet heeft gewerkt. 
 • Recht op annulering geldt niet na verstrijken van deze periode of indien je zelf eerder gestopt bent met het programma.

Veelgestelde vragen

Ik heb al zoveel geprobeerd. Waarom zou jouw methode wel werken?

Het programma is super persoonlijk en is volledig gefocust op mindset verandering. Het programma bevat werkelijk alles wat je moet weten om blijvend kilo’s te verliezen. We bellen altijd van tevoren even. In dit gesprek kan je al je vragen aan mij stellen en ontdek je waarom deze methode ook voor jou werkt.

Wat als ik op vakantie ga tijdens het programma?

Geen enkel probleem: Het programma bevat 8 modules in 12 weken. Er is rekening gehouden met 4 weken speling. Daarnaast krijg je ook nog eens 6 maanden éxtra toegang tot de online academy. Hierdoor kan je jouw eigen tempo aanhouden en  heb je alle tijd om alles toe te passen.

Wanneer kan ik starten met het programma?

Nadat jij je plekje definitief hebt gemaakt door middel van de betaling kan je direct starten met het programma.

Is dit een online training waarbij ik alles alleen moet uitzoeken?

Nee zeker niet, Je kan tussendoor altijd bij mij terecht via WhatsApp waardoor vastlopen geen optie meer is. Je gaat het zelf doen maar niet alleen.

Moet ik altijd mijn voeding bijhouden?

Dat hoeft zeker niet! Je doet het in het begin zodat je je bewust wordt van jouw relatie met eten. Ook kan ik je op basis van wat je eet verder gaan helpen.

Ik vind het spannend om deel te nemen

Ik ben bang om te falen

We gaan niet op dieet. Mind ur Body is niet zwart/wit of iets wat je wél lukt of niet lukt. Het programma gaat over mindsetverandering en jezelf verder ontwikkelen. Het proces gaat juist over vallen en opstaan om daar je lessen uit trekken. Wat je leert pas je toe, zodat jouw relatie met eten steeds liefdevoller wordt.

 

Ik twijfel of dit wel het goede moment is om deel te nemen.

Het programma kost 60 tot 90 minuten per week. Als je in een burn-out zit of persoonlijke crisis en daardoor geen energie hebt om je te concentreren op het programma, is dit niet het moment om aan het programma deel te nemen. Vind je het alleen lastig om tijd voor jezelf te claimen door uitdagingen (die voorlopig) bij je leven horen, gaat dit programma je helpen om daar verandering in te brengen. Jezelf op de eerste plaats leren zetten is juist een van de dingen die je komt leren.

Past het programma bij mij?

Moet ik tijdens het programma met suiker of koolhydraten stoppen? Of andere eetregels volgen?

Nee, we gaan jouw ideale eetpatroon creëren waarin jouw eten weer terugkomt in balans en er juist ruimte is voor lekkere dingen. De coaching en tools die je nodig hebt om daar je weg in te vinden, staan voor je klaar en maken onderdeel uit van het programma.

 

Wanneer zal dit programma een teleurstelling zijn?

Als je liever telefonisch 1:1 begeleid wilt worden. Dat is niet de werkvorm van dit programma. Wel is het mogelijk om 1:1 WhatsApp contact te hebben als je kiest voor het pakket ‘plus’.

De coaching die je krijgt gaat online via WhatsApp en via de online groepssessies samen met de andere deelnemers. Je bent als deelnemers zelf verantwoordelijk voor jouw eigen proces. Dat wil zeggen dat als jij vastloopt of moeite hebt om commit te blijven aan het proces; dat jij dan aan de bel trekt. Je volgt het programma zelfstandig in je eigen tempo. 

 

Hoe snel ga ik afvallen?

Dat is niet te voorspellen. We zijn gefocust op blijvend gewichtsverlies en het creëren van een liefdevolle relatie tot eten. Hoe snel je daarin gewicht verlies hangt samen met het tempo van je ontwikkeling. Dit tempo is voor iedereen verschillend. Maar hoe meer tijd, liefde en aandacht jij steekt in dit programma hoe meer resultaat jij kunt verwachten. 

 

Kan ik ook deelnemen als ik niet wil afvallen of geen overgewicht heb?

Zeker. Je bent daarin niet alleen. Als je niet tevreden bent over de manier waarop je met eten omgaat dan is dit programma voor je geschikt. Dit kan betekenen dat je last hebt van overgewicht maar dat hoeft niet.

 

Wanneer vind dit programma helemaal fantastisch?

Je gaat in dit programma onderzoeken wat je denkt, voelt en doet (in jouw relatie met eten). Je leert jezelf daar ook op coachen. Als dit idee je aanspreekt of nieuwsgierig maakt zal je het programma fantastisch vinden. Zelf coaching en Zelf verantwoordelijkheid nemen over je proces worden een van de pijlers tot succes.  

 

Kan ik later nog van pakket wisselen?

Als je start met het pakket ‘Original’ is het in overleg en onder voorbehoud van beschikbaarheid mogelijk om gedurende het programma een upgrade te doen naar pakket ‘PLUS’ inclusief  persoonlijke 1:1 coaching via WhatsApp.

Een downgrade van pakket PLUS naar pakket Original is niet mogelijk. 

 

Is dit programma alleen voor  vrouwen?

Ja, dat komt omdat het gespecialiseerd is op de werking van het vrouwelijke brein.

 

Is het programma alleen voor volwassenen? 

Ja, vanaf een leeftijd van 21 jaar of ouder mag je deelnemen aan het programma.

Hoe werkt de coaching?

Word ik door Iris gecoacht?

Ja. Iris heeft de methode en lesmateriaal ontwikkeld en geeft de groepssessies en is actief in de besloten community. Ze wordt ondersteund door haar team die volledig door Iris geschoold zijn en precies weten hoe zij de Mind ur Body formule op jou kunnen toepassen. 

 

Wat mag ik van de coaching verwachten?

De coaching is gericht op het zichtbaar maken van blinde vlekken en obstakels, die je belemmeren in het creëren van een liefdevolle relatie tot eten en grip op je gewicht. Iris helpt je deze te tackelen en geeft je inzichten en tools die jouw relatie zal versterken. 

 

Wat mag ik verwachten van de groepssessies?

Maandelijks is er een online groepssessie samen met de andere deelnemers. Er is ruimte om vragen te stellen en gaan actief aan de slag met de tools die in het programma staan. In deze sessie leer je ook van de andere deelnemers van hun vragen en uitdagingen.

 

Wat betekent groepscoaching? 

De coaching die je krijgt van Iris is in groepsverband, zodat iedereen van elkaars coaching, vragen en inzichten kan leren. Daarmee is alle coaching die word gegeven ook toepasbaar op jouw situatie. De coaching wordt gegeven via beeldbellen. 

 

Wat als ik niet live bij de coaching aanwezig kan zijn?

Dat is geen probleem. De sessies worden opgenomen zodat je deze terug kunt kijken op een moment dat het jou uit komt. 

 

Wat kan ik doen als ik individuele coaching nodig heb?

Stel jouw vragen of uitdagingen in de besloten community of kies voor het pakket ‘PLUS’. In dat pakket zit ook 1:1 WhatsApp contact bij inbegrepen. 

 

Toegang tot het programma

Hoelang duurt het programma?

12 weken, het is altijd mogelijk om je programma daarna nog te verlengen als je meer tijd of tools nodig hebt om jouw aangeleerde fundament nog krachtiger te maken.

 

Hoelang heb ik toegang tot de online academy?

Je behoud 6 maanden toegang tot de online academy.

 

Hoelang mag ik gebruik maken van de coaching?

Je hebt 12 weken toegang tot de online groepssessies en de besloten community.

 

Kan ik mijn deelname tussentijds stopzetten?

Nee. Als er omstandigheden ontstaan die je belemmeren in je proces, helpt Iris en haar team je graag om daar je weg in te vinden zonder jezelf uit het oog te verliezen. Dat is juist wat je komt leren in dit programma en wat het leven op dat moment van je vraagt. Je hebt nadat de 12 weken voorbij zijn wel de mogelijkheid tot verlenging van de coaching als je daar langer gebruik van wilt maken.

 

Hoeveel tijd moet ik voor het programma reserveren?

Reken op 60 tot 90 minuten per week voor het bestuderen van de tools en de academy en daarnaast een dagelijkse investering van 15 minuten per dag om alles toe te passen in je dagelijkse leven. Hoe meer tijd, liefde en aandacht jij weet vrij te maken voor het programma hoe meer het voor je gaat werken. 

 

Wat als ik tussendoor op vakantie ga?

Dat is geen probleem, omdat je alles volgt in jouw eigen persoonlijke tempo. Je behoudt 6 maanden toegang tot de online academy. Hierdoor heb je voldoende tijd om alles te implementeren.  Je zult merken dat tijdens jouw vakantie jouw proces niet stopt. Hierdoor kunnen er nieuwe uitdagingen op je pad komen, die je kunt ondervangen doordat de coaching gedurende het 12 weken door blijft lopen.  

 

Is de community zichtbaar op social media? 

Nee, de besloten community gaat via WhatsApp waardoor het alleen zichtbaar is voor de deelnemeres van het programma.

Betaling

Kan ik in termijnen betalen?

Ja. Bekijk de mogelijkheden in de betaalomgeving op de website.

 

Kan ik de coaching zakelijk opvoeren?

Ja. In de betaalomgeving kan je jouw bedrijfsgegevens invullen waarna je automatisch een factuur ontvangt. 

 

Kan ik de coaching via mijn zorgverzekering vergoed krijgen?

Nee

 

Kan ik de coaching via mijn werkgever vergoed krijgen?

Alleen op eigen initiatief. Een offerte voor je werkgever is op aanvraag mogelijk.

 

Wat zijn de voorwaarden voor de 30 dagen niet goed geld terug garantie?

 • Je gaat wekelijks minimaal 60 minuten aan de slag gaan met de online academy; je maakt de opdrachten en bekijkt de video’s
 • Je neemt actief deel aan de groepssessies;
 • Je bent actief lid bent van de besloten community; je reageert op de berichten van de coaches en geeft zelf aan als je vastloopt
 • Bij Pakket ”PLUS”: Je verstuurd gedurende het programma wekelijks een update bericht 1:1 via WhatsApp en levert je werkboeken in voor feedback
 • Als je aan deze voorwaarden hebt voldaan maar alsnog geen resultaat hebt geboekt stuur je ons binnen 37 dagen na de start van het programma een mailtje (support@mindurbody.nl) met een toelichting waarom het programma voor jou niet heeft gewerkt. 
 • Recht op annulering geldt niet na verstrijken van deze periode of indien je zelf eerder gestopt bent met het programma.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar support@mindurbody.nl

Wil jij nooit meer strijden met eten?

Zoals alle andere dames die je zijn voor gegaan? 

Laten we dan samen even bellen om te ontdekken welk pakket het beste bij jou past. 


© Mind UR Body 2021 – 2024, alle rechten voorbehouden I KvK 80764150 I BTW NL003484851B06
© Mind UR Body 2021 – 2024, alle rechten voorbehouden
KvK 80764150 I BTW NL003484851B06

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer we beginnen met videoworkshops?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de videoworkshops ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.