Voeding & Mindset coach I Mind ur Body

Boost yourself challenge

In 4 weken eindelijk weten waar het probleem zit waardoor jij moeiteloos afvalt zonder dieet.

Programma Slank in 10 Weken I Mind ur Body

Boost yourself challenge

In 4 weken eindelijk weten waar het probleem zit. Leer hoe jij moeiteloos afvalt zonder dieet.

Weet jij nu niet waar je moet gaan beginnen?

Door alle tegenstrijdige informatie online zie jij door de bomen het bos niet meer. Tegelijkertijd heb je ook geen zin meer om allerlei methodes of diëten toe te gaan passen. Want wees nu eens eerlijk… wat heeft je dat tot nu toe opgeleverd? 

Hoe zou het zijn als...

"Where you are a year from now is a reflection of the choices you choose to make right now."

Na de Boost Yourself Challenge krijg je:

‘Afvallen is leuk, stond er op haar Insta.
Die is gek, dacht ik eerst.’

Ze had gelijk: het ís heel leuk.

Ik had alles geprobeerd: geen gluten, juíst gluten, meer water, minder eten. Ik kon door de bomen het bos niet meer zien, terwijl ik voor mijn gevoel heel gezond eet!

 

Iris heeft me uitgelegd dat het veel makkelijker is dan ik dacht. Door visuals en voorbeelden vertelt ze duidelijk hoe je afvalt en hoe je dat als een spel moet zien. Ook heeft ze een weekje meegekeken in mijn voedingsdagboek. Dat gaf me super veel helderheid. 

 

Met de gegeven handvatten ga ik veel positiever om met eten. Iris is écht geweldig. De beste mindset en voedingscoach iedere ondernemer kan wensen!

Eva Hoogland

Schrijfcoach bij Wright

“Het verschil tussen weten en doen is mindset.”

Hoe ziet deze challenge er precies uit?

De Boost yourself challenge bestaat uit 4 weken:

WEEK 1

 

We doen het ook echt samen. Ik ben tijdens de gehele vier weken bereikbaar via Whatsapp en zal ook persoonlijk betrokken zijn.

WEEK 2
DE ONLINE SESSIE
Week 3 - 4

Praktische informatie

'Ik weet nu hoe ik kan afvallen én genieten van eten zonder schuldgevoel!'

Nadat ik écht alles al had geprobeerd en ik het zo zat was dat niets werkte besloot ik mee te doen met de Boost Yourself Challenge.

Binnen twee weken had ik een plan-van-aanpak en een flinke boost. 

 

Het voelt nu echt alsof ik het licht heb gezien door deze challenge. Het kwartje is gevallen dat mijn mindset en denkwijze het probleem was, en niet zozeer wat ik at.

 

Inmiddels weet ik en heb ik ervaren dat ik kan afvallen én kan genieten van eten en drinken zonder me daar schuldig over te voelen.

Esmeralda

Ik ga jou helpen!

Ik ben Iris. Jarenlang heb ik gestruggeld met mijn gewicht, maar vooral met mijn zelfbeeld en mindset. Elk dieet dat je maar kan bedenken heb ik geprobeerd in de hoop dat dat mijn zelfbeeld zou veranderen. 

 

Door mijzelf te ontwikkelen op voeding & mindset heb ik een methode ontwikkeld dat werkt! 

 

Afvallen zonder dieet kan echt en het is nog leuk ook! Als ervaringsdeskundige, maar ook met mijn kennis als gewichtsconsulent kunnen wij samen al jouw doelen bereiken.

Ik ben jouw voeding & mindset coach in je broekzak

Mijn visie en werkwijze is niet zoals bij andere voedingscoaches. Ik werk namelijk altijd online met jou samen! Dit heeft enorm veel voordelen.

BLIJF IN JE EIGEN
VERTROUWDE OMGEVING

Makkelijk en flexibel in te plannen

Het maakt niet uit waar je op de wereld bent

Support en antwoorden
via Whatsapp

BLIJF IN JE EIGEN
VERTROUWDE OMGEVING

Makkelijk en flexibel in te plannen 

Het maakt niet uit waar je op de wereld bent

Support en antwoorden

via Whatsapp

Het kost je nu…

Jouw investering in jezelf bedraagt

€ 249 excl btw

Als je na de Boost Yourself Challenge instapt in het vervolgprogramma krijg je de investering van €249  volledige van mij cadeau!

Het kost je nu…

Jouw investering in jezelf bedraagt

€ 249 excl. btw

Als je na de Boost Yourself Challenge instapt in het vervolgprogramma krijg je de investering van €249  volledige van mij cadeau!

‘De knop is nu écht om.
Ik ben nu een heel ander mens.’

‘De knop is nu écht om. Ik ben nu een heel ander mens.’

Iris heeft mij geholpen om mijn knop écht om te zetten en er vol voor te gaan. Met een bizar resultaat. Doordat ze me steeds weer wist te motiveren en vastberaden is om samen doelen te behalen, kreeg ik een boost om door te gaan. Omdat je alles mag en kan blijven eten, kan ik dat ook beter volhouden. Ze leert je precies hoe je dit kan aanpakken. Ben blij dat ik het gedaan heb en ga zeker door!

Demi Asmann

Veelgestelde vragen

Het Boost Yourself Challenge is geschikt voor dames die klaar zijn met diëten, maar graag erachter willen komen wat wél werkt.  

 

Kamp je met chronische ziekten zoals diabetes of de ziekte van Crohn? Of  in het verleden met een eetstoornis?

 

Dan kijk ik graag specifiek naar jouw situatie of dit programma voor jouw geschikt is. Mail dan eventjes naar info@mindurbody.nl

 

Je kunt meteen aan de slag gaan: ideaal als je nu wilt doorpakken. Direct na het boeken van de Boost Yourself Challenge ontvang je een mail een link naar de datumplanner en de vragenlijst. Vervolgens leg ik uit hoe jij je voeding het beste kunt bijhouden. 

Na onze sessie ontvang je het plan-van-aanpak in je mailbox. In dit op maat gemaakte plan staan alle handvaten die jij nodig hebt om jouw doel te behalen. 

Een quick fix bestaat niet en ik zeg je eerlijk: dat wil je ook niet. Die verandering zal nooit blijvend zijn! In de Boost Yourself Challenge geef ik je handvatten en kennis die je nodig hebt om jouw doelen te behalen. Zelf heb ik er ongeveer 2 jaar over gedaan om 30 kg blijvend af te vallen en om op mijn ideale gewicht te blijven. 

Ja. Je betaalt de Boost Yourself Challenge vooraf. Daarna start een geautomatiseerd proces waarin je een sessie kan inplannen, de vragenlijst ontvangt en de uitleg over het bijhouden van een voedingsdagboek. Heb je een vraag over de betaling, mail me dan even via info@mindurbody.nl.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@mindurbody.nl

Wil jij weten wanneer we beginnen met de Lazy Easy Vegan Challenge?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de lazy easy vegan challenge ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer we beginnen met videoworkshops?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de videoworkshops ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.