Mijn 5 beste mindset tips om lekkerder in je vel te komen

Verbeter je relatie met eten door te werken aan je mindset: hierdoor ga jij met een moeiteloos gevoel kilo’s afvallen. 

lock Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. Disclaimer: Helaas is mijn aanpak niet geschikt voor dames die lijden aan chronische ziekten zoals diabetes, de ziekte van crohn of een eetstoornis.

Mijn 5 beste mindset tips om lekkerder in je vel te komen

Verbeter je relatie met eten door te werken aan je mindset: hierdoor ga jij met een moeiteloos gevoel kilo’s afvallen. 

lock Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. Disclaimer: Helaas is mijn aanpak niet geschikt voor dames die lijden aan chronische ziekten zoals diabetes, de ziekte van crohn of een eetstoornis.

Jouw gezonde relatie met eten begint bij het hebben van de juiste mindset. Download hieronder mijn gratis E-book met mijn 5 beste mindset tips.

lock Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. Disclaimer: Helaas is mijn aanpak niet geschikt voor dames die lijden aan chronische ziekten zoals diabetes, de ziekte van crohn of een eetstoornis.

In het e-book ontdek je:

Na het lezen van dit e-book weet jij waarom mindset veranderen zo belangrijk is. Als jij de juiste mindset hebt, val jij met een moeiteloos gevoel af. Ook leer je wat onbewuste patronen zijn en waarom deze jou nu niet verder helpen. 

"Your body achies what your mind believes"

Ik was volledig uit balans...

Na jarenlang gejojo met mijn lichaamsgewicht was ik 5 jaar geleden op mijn aller-zwaarst. Ik had officieel obesitas… Hoe had ik het zo ver kunnen

laten komen? 


Op dat moment zat ik niet lekker in mijn vel: Ik was een totaal ander mens door mijn overgewicht. Mijn dagen waren onoverzichtelijk en ik haalde niet het meeste uit mezelf. Er was verandering nodig, want dit kon niet langer zo. Ik moest mezelf op de eerste plaats zetten. 


Er bestaat geen quick fix voor blijvend gewichtsverlies en meer zelfvertrouwen.

Door juist te gaan werken aan mijn relatie tot eten, mijn lichaamsbeeld en mijn zelfvertrouwen heb ik mijn doel weten te behalen. Als ik het kan, dan kan jij het ook! 

Dit zeiden andere over het E-book:

Ontdek welke mindset jij nodig hebt om lekkerder in je vel te komen waardoor jij moeiteloos gaat afvallen.

lock Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. Disclaimer: Helaas is mijn aanpak niet geschikt voor dames die lijden aan chronische ziekten zoals diabetes, de ziekte van crohn of een eetstoornis.
© Mind UR Body 2021 – 2023, alle rechten voorbehouden I KvK 80764150 I BTW NL003484851B06
© Mind UR Body 2021 – 2023, alle rechten voorbehouden
KvK 80764150 I BTW NL003484851B06

Wil jij weten wanneer we beginnen met de Lazy Easy Vegan Challenge?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de lazy easy vegan challenge ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer we beginnen met videoworkshops?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de videoworkshops ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.