Voeding & Mindset coach I Mind ur Body

Mijn 5 beste mindset tips om lekkerder in je vel te komen

Verbeter je relatie met eten door te werken aan je mindset: hierdoor ga jij met een moeiteloos gevoel kilo’s afvallen.

lock Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. Disclaimer: Helaas is mijn aanpak niet geschikt voor dames die lijden aan chronische ziekten zoals diabetes, de ziekte van crohn of een eetstoornis.

Mijn 5 beste mindset tips om lekkerder in je vel te komen

Verbeter je relatie met eten door te werken aan je mindset: hierdoor ga jij met een moeiteloos gevoel kilo’s afvallen.

lock Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. Disclaimer: Helaas is mijn aanpak niet geschikt voor dames die lijden aan chronische ziekten zoals diabetes, de ziekte van crohn of een eetstoornis.

Herkenbaar?

Je wilt zo graag lekker in je vel gaan zitten. Of blij zijn als je in de spiegel kijkt. Je bent klaar met het een schuldgevoel als je wel eens iets lekkers eet. En weet dat zelfverzekerdheid een must is in een gezonde relatie met jezelf. Daarnaast zou het erg mooi zijn als je daardoor kilo’s moeiteloos weet kwijt te raken.

 

 

Je hoofd zit vol met al je to do’s en je grijpt elke keer naar ongezond eten. Door de hoge druk die je jezelf oplegt, kom je tijd tekort en voelt alles wat je doet nooit goed genoeg. Het voelt als falen. Maar als jij die 5, 10 of 20 kg wel weet af te vallen, dán ga jij je zo zelfverzekerd voelen. 

 

 

Het wordt tijd om die gedachten te doorbreken. Als jij je dit weet te veranderen, transformeert jouw lichaam met je mee. Daarnaast speelt eten een grotere rol dan je misschien nu denkt. Door je mindset te verbeteren tot eten zal jij meer rust ervaren en ga jij je beter voelen. Je gedachten zijn de basis van alles.

Jouw gezonde relatie met eten begint bij het hebben van de juiste mindset. Download hieronder mijn gratis E-book met mijn 5 beste mindset tips.

lock Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. Disclaimer: Helaas is mijn aanpak niet geschikt voor dames die lijden aan chronische ziekten zoals diabetes, de ziekte van crohn of een eetstoornis.

In het e-book ontdek je:

Na het lezen van dit e-book weet jij waarom mindset veranderen zo belangrijk is. Als jij de juiste mindset hebt, val jij met een moeiteloos gevoel af! Ook leer je wat onbewuste patronen zijn en waarom deze jou nu niet verder helpen. 

"Your body achies what your mind believes"

Ik was volledig uit balans...

Na jarenlang gejojo met mijn lichaamsgewicht was ik 5 jaar geleden op mijn aller-zwaarst. Ik had officieel obesitas… Hoe had ik het zo ver kunnen

laten komen? 

 

 

Op dat moment zat ik niet lekker in mijn vel: Ik was een totaal ander mens door mijn overgewicht. Mijn dagen waren onoverzichtelijk en ik haalde niet het meeste uit mezelf. Ik zorgde niet goed voor mezelf. Er was verandering nodig, want dit kon niet langer zo. Ik moest mezelf op de eerste plaats zetten. 

 

 

Er bestaat geen quick fix voor blijvend gewichtsverlies.

 

 

Door juist te gaan werken aan mijn relatie tot eten, mijn lichaamsbeeld en mijn zelfvertrouwen heb ik mijn doel weten te behalen. Als ik het kan, dan kan jij het ook! 

Dit zeiden andere over het E-book:

Leer welke mindset jij nodig hebt om lekkerder in je vel te komen waardoor jij moeiteloos gaat afvallen.

lock Als je mijn e-book aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. Disclaimer: Helaas is mijn aanpak niet geschikt voor dames die lijden aan chronische ziekten zoals diabetes, de ziekte van crohn of een eetstoornis.

Wil jij weten wanneer we beginnen met de Lazy Easy Vegan Challenge?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de lazy easy vegan challenge ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer we beginnen met videoworkshops?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de videoworkshops ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.