Maak van emotie-eten je superkracht

Zodra het even tegenzit grijp je naar eten. Elke keer pak je de zak chips, nootjes of chocolade en voor je het weet is het weer op. Poef… dat was niet zo handig van mij! Het schuldgevoel begint op te spelen. 

 

‘Alles is nu voor niets geweest, zie je wel ik heb geen ruggengraat, ik kan weer voorafaan beginnen, alles is nu verpest’.

 

Maar wat als ik je vertel dat je hier helemaal niet vanaf hoeft te komen en het iets enorm krachtigs kan zijn? Je moet alleen weten hoe je hier het beste mee kan omgaan. 

 

Als je dit weet toe te passen, kan jij de eerste stap maken naar moeiteloos afvallen. Zeg maar dag tegen je schuldgevoel. 

 

Kom definitief van jouw schuldgevoel af waardoor jij lekkerder in je vel komt te zitten én moeiteloos gaat afvallen.

Nu tijdelijk van 47€  voor 27€ incl btw.

‘Binnen drie weken had ik geen eetbuien meer. En geloof mij als ik zeg dat mijn eetbuien zoals ademen waren, het MOEST en ZAL gebeuren; nee was geen optie. En ze zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.’ – Charlotte Opiyo

'Emotie-eten is iets fantastisch, als je weet hoe je hier op een liefdevolle manier mee om kan gaan.'

Hoe zou het voor je zijn als je...

"Jij kan én mag alles eten wat je wilt."

Ga aan de slag en maak van emotie-eten je superkracht!

In deze online training…

Na het volgen van de training: Herken je de signalen van emotie-eetbuien. Daardoor kan je andere keuzes maken en leer emotie-eten op een andere manier toe te passen. 

 

Je bent liever voor jezelf als het gaat om eten. Door van emotie eten je superkracht te maken kan jij moeiteloos gaan afvallen. Maar heb je bovenal geen last meer van schuldgevoel! 

Zij gingen je voor en maakte van emotie eten hun superkracht:

Gelijk aan de slag!

Start binnen 5 minuten. Na het plaatsen van je bestelling krijg je direct toegang. Je ontvangt hierover een mail.

 

In deze online training deel ik alles over emotie-eten en hoe ik daar mijn kracht van heb gemaakt. Zo leg ik uit waarom je hunkert naar chocolade als je moe bent en waarom het labelen van eten als ‘gezond’ of ‘ongezond’ jou niet gaat helpen.

Hi! Ik ben Iris.

Ik ben voeding en mindset expert. Dat houdt in dat ik mij bezig houd met de mindset(verandering) op voedingsgebied.

 

Jarenlang was ik een typische emo -eter. Hierdoor heb ik gestruggeld met mijn gewicht, maar vooral met mijn zelfbeeld. Elk dieet heb ik geprobeerd in de hoop dat dat mijn zelfbeeld zou gaan veranderen.

 

Zodra ik tijdens dat strikte dieet greep naar iets ‘ongezonds’ sloeg het om in een eetbui. Ik kon maar niet stoppen.

 

Door mijzelf te ontwikkelen op voeding en mindset heb ik een methode ontwikkelt dat werkt!  Ik ben namelijk emotie-eten gaan zien als een superkracht. Mede door deze mindset verandering ben ik ruim 30 kg blijvend afgevallen, zonder dieet! Hierbij kan ik jou helpen om hetzelfde te doen.

 

Als ervaringsdeskundige, maar ook met mijn kennis als gewichtconsulent.

Ik ben voeding en mindset expert. Dat houdt in dat ik mij bezig houd met de mindset(verandering) op voedingsgebied.

 

Jarenlang was ik een typische emo -eter. Hierdoor heb ik gestruggeld met mijn gewicht, maar vooral met mijn zelfbeeld. Elk dieet heb ik geprobeerd in de hoop dat dat mijn zelfbeeld zou gaan veranderen. 

 

Zodra ik tijdens dat strikte dieet greep naar iets ‘ongezonds’ sloeg het om in een eetbui. Ik kon maar niet stoppen.

Door mijzelf te ontwikkelen op voeding en mindset heb ik een methode ontwikkelt dat werkt!  Ik ben namelijk emotie-eten gaan zien als een superkracht. Mede door deze mindset verandering ben ik ruim 30 kg blijvend afgevallen, zonder dieet! Hierbij kan ik jou helpen om hetzelfde te doen.

 

 Als ervaringsdeskundige, maar ook met mijn kennis als gewichtconsulent.

De training in het kort

In de training leer je:

“Het verschil tussen weten en doen is mindset.”

Zij kwamen van hun eetbuien af door het volgen van de emotie-eten training:

Het kost je nu…

De investering in jezelf bedraagt nu tijdelijk

€ 27 incl btw

Het kost je nu…

Deze investering in jezelf is nu tijdelijk

€ 27 incl. btw

Zij kwamen van hun eetbuien af door het volgen van de emotie-eten training:

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de online training?

Je krijgt na het aanmelden direct toegang tot de online training. Daarna kun je gelijk van start gaan met de 4 modules. Elke module bestaat uit een videoles tussen de 5 en 10 minuten + praktische opdrachten. Je kunt de cursus volledig op eigen tempo volgen, want je krijgt onbeperkt toegang!

Wat is de investering?

De investering is maar €27 in plaats van €47. Deze actie is 24 uur geldig.

Hoe ziet de training eruit?

De training is opgesplitst in een aantal modules:

  • Wat is emotie eten?
  • Emoties
  • Emotie eten mindset
  • Maak van emotie eten je superkracht

De totale training duurt 45 minuten.

Leer op jouw manier! Je kan de training volgen doormiddel van video. Waarin ik je stap voor stap alles uitleg. Daarnaast kan je de presentatie ook altijd zelf nog doornemen. Deze zal los bijgevoegd zijn. Of kan je het beluisteren via een audio bestand.

Vervolgens krijg je toegang tot mijn persoonlijke stappenplan die ik heb gebruikt om van emotie eten mijn kracht te maken.

Voor wie is deze training interessant?

Deze training Is geschikt voor dames die klaar zijn met met schuldgevoel ervaren rondom eten. Je wil er graag achter komen wat dan wél werkt om moeiteloos te kunnen afvallen.

Is er persoonlijke (1-op-1) begeleiding bij deze training?

Nee, die is er niet. Deze training is zo gemaakt dat je deze geheel zelfstandig kan doorlopen. Mocht je toch hulp willen en met mij sparren over jouw uitdagingen? Mail daarvoor even naar info@mindurbody.nl

"Vond je het niks? 100% geld terug!"

Ik geloof voor de volle 100% in deze training. Ik ben er zeker van dat jij na het volgen van de emotie-eten als superkracht training de juiste kennis tot je hebt om liefdevoller met eten om te gaan en op die manier van je eetbuien af te komen. Daarom bied ik je een niet-goed-geld-terug-garantie aan. Als je binnen 30 dagen na aanschaf van de training niet tevreden bent dan krijg je je investering van mij terug. Je loopt dus geen enkel risico.

 

 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@mindurbody.nl

© Mind UR Body 2021 – 2024, alle rechten voorbehouden I KvK 80764150 I BTW NL003484851B06
© Mind UR Body 2021 – 2024, alle rechten voorbehouden
KvK 80764150 I BTW NL003484851B06

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer we beginnen met videoworkshops?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de videoworkshops ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.