Voeding & Mindset coach I Mind ur Body

Is jouw afslankdoel wel wat je écht wilt?

’93 kg, 75 kg ik wil afvallen groetjes X’


Letterlijk deze mail stond vanochtend op mij te wachten in mijn mailbox.
nothing more nothing less.

Uiteraard ben ik ontzettend blij als dames mij mailen met de vraag of ik ze kan helpen.
Maar met deze mail kon ik eerlijk gezegd niet zoveel.

Ik ben even gelijk straight forward: de mail die ik ontving is niets zeggend.

Hoogstwaarschijnlijk heb jij ook nog een aantal kilo’s in je hoofd die je graag wilt afvallen.

Ik begrijp dat heel erg goed, weet dat elke vrouw die ik spreek dit heeft.
Je bent waarschijnlijk niet anders gewend door alle diëten die je hebt gevolgd.  ‘val 5 kg af in 4 weken tijd’.
Maar ook door het welbekende BMI verhaal dat een x aantal kilo’s gezonder voor je zou zijn of beter bij je zou passen.

Onze maatschappij houdt van meetbare resultaten.
Op die manier kan onze brein het ook goed begrijpen. Yes weer een kilo eraf, ik ben lekker bezig!

Maar de kilo’s is maar een getal op een weegschaal en een getal zegt bar weinig.
Het zegt niets over hoe jij je daadwerkelijk voelt.

Want voel jij je op dat moment ook écht goed als je 1 kg bent verloren maar tegelijkertijd heel streng een eetschema volgt waarin je niets mag eten wat je lekker vindt? Waarin je uren in de keuken voor moet staan omdat je simpelweg niet met de pot mee kunt eten?

Ik wil je vandaag graag aan het denken zetten.

Wat is jouw achterliggende reden dat jij kilo’s kwijt wilt?
Wat los staat van de getal op de weegschaal, of een kledingmaat kleiner kunnen.

Want hoe wil jij je daadwerkelijk voelen? Wie wil je zijn? En is dat behaald als jij zoals bij deze dame de 75 kg hebt aangetikt? Of is daar meer voor nodig? .. en nee niet méér kilo’s kwijt zijn 😉 hahaha!

Ben je misschien wel klaar met de constante strijdt in je hoofd of je de chocolade moet laten liggen of elke keer ‘maandag ga ik beginnen met gezond eten’.

Dan is dát de reden dat je wilt afvallen: Rust in je hoofd.
Niet het getal op de weegschaal. 🙂

We verwarren vaak het doel met wat we daadwerkelijk willen. Heb jij helder voor jezelf waarom je écht graag kilo’s kwijt wilt? Wat is jouw drijfveer? waarom mogen er voor jou dingen anders? Wat heb je daarbij nodig om die verandering in gang te zetten als je even het eindresultaat van de kilo’s los laat?

Ik kan me voorstellen dat dit een andere manier van kijken is naar jouw afslankdoel. Dat dit misschien uitdagend is om de échte reden te ontdekken. Ik zou je graag willen helpen om hier achter te komen.

Maandelijks selecteer ik 2 ondernemers voor een health talk. Dit is een 1:1 sessie met mij. Waarin we samen gaan achterhalen wat er voor jou nodig is om je weer blij te voelen. Om weer lekkerder in je vel te zitten. En antwoord te krijgen te krijgen op de vragen waarom je zo graag die kilo’s kwijt wilt.

Kans maken? Aanmelden kan nog via de link hieronder. Vul het formulier in. Dan ontvang je een mail als je geselecteerd bent.


>> Ja ik wil kans maken op een health talk <<

Wil jij weten wanneer we beginnen met de Lazy Easy Vegan Challenge?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de lazy easy vegan challenge ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer we beginnen met videoworkshops?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de videoworkshops ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.