Voeding & Mindset coach I Mind ur Body

Voeding tracken is hetzelfde als je financiën bijhouden.

Toen ik nog vol in de dieet-mindset zat heb ik jarenlang alle snoepgoed afgezworen, en dat terwijl ik dit echt mega lekker vind.

 

 

Mijn wilskracht was zo sterk, ik wilde afvallen! Al dat snoepgoed paste niet binnen mijn doelen. Het gevolg? Ik liep zo snel mogelijk door de supermarkt om maar niet in de verleiding te komen om al dat lekkers in mijn winkelmandje te doen.

 

 

Ik werd er eerlijk gezegd geen leuker mens van. Vond het oneerlijk dat iedereen wel kon snoepen en ik niet! Voor mijn gevoel hoefde ik maar te kijken naar een reep chocolade of het zat al op mijn heupen.

 

 

Totdat ik in aanraking kwam met voeding tracken. Dat veranderde zo mijn mindset. Je hoeft dus niet 100% gezond te eten om te kunnen afvallen?! Wow! 😱

 

 

Ik kan dus gewoon taart eten zonder aan te komen? Zodra ik er maar voor zorg dat ik een negatieve energiebalans heb, is er niets aan de hand. 🤯🤯

 

 

Het bijhouden van kilocalorieën is niets anders dan het bijhouden van financiën. Waarbij de kilocalorieën je zakgeld zijn voor die dag. 💰

 

Waar jij je geld aan besteedt bepaalt voor een deel je toekomst: ben je aan het sparen of geef je teveel uit?

 

 

Als ik besloot om mijn ‘zakgeld’ (lees: kilocalorieën) te besteden aan wat lekkere chocolade kan dat gewoon.. Ik begon het als een groot spel te zien, begon het zelfs leuk te vinden! Met als gevolg dat ik gewoon van al het lekkere eten kan genieten zonder schuldgevoel, en de overtollige kilootjes van mijn heupen verdwenen. ✨

Wil jij weten wanneer we beginnen met de Lazy Easy Vegan Challenge?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de lazy easy vegan challenge ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer we beginnen met videoworkshops?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de videoworkshops ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.