Voeding & Mindset coach I Mind ur Body

#11 Dump het dieet: waardoor jij kilo’s blijvend gaat afvallen

We gaan dieper in op het onderwerp van gewichtsverlies en waarom de meeste mensen moeite hebben om blijvend af te vallen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een dieet niet de juiste oplossing is. In plaats daarvan richt ik me op het ontwikkelen van een sterke mindset en een liefdevolle relatie met eten. Afvallen een energetisch proces is dat rust en balans vereist in je gedachten. Diëten zijn vaak streng en kunnen zelfs averechts werken, omdat ze leiden tot het niet kunnen volhouden en uiteindelijk terugvallen. Daarom heb ik het “Dump Het Dieet” programma ontwikkeld, waarbij ik vrouwen gedurende 12 weken begeleid om kilo’s af te vallen zonder dieet. Het doel is om vrouwen te helpen hun mindset te versterken en een duurzame verandering te creëren in hun relatie met voeding en hun lichaam. 

Wat je ontdekt:

Beluister de podcast via:

Transcript:

Als je op internet op zoek gaat naar manieren om af te vallen, kom je al snel allerlei diëten en strenge regimes tegen. Maar laten we eerlijk zijn, dat is vaak enorm afzien. Het vergt veel wilskracht en discipline, en daardoor is het moeilijk vol te houden. Wanneer je een dieet niet meer kunt volhouden, kom je in een terugval en voel je je gefrustreerd. Je belandt in een alles-of-niets patroon, waarbij je jezelf óf heel streng aan de regels houdt óf jezelf volledig laat gaan met eten. Dit cyclische patroon zorgt ervoor dat je uiteindelijk juist aankomt in plaats van afvalt.

 

Afvallen is een energetisch proces

Afvallen is veel meer dan alleen een kwestie van discipline en wilskracht. Het is een energetisch proces dat begint bij hoe jij je van binnen voelt. Als je veel onrust, stress en negatieve gedachten hebt, heeft dat invloed op je lichaam en zul je moeilijker kilo’s loslaten. Je lichaam wil je steviger houden als bescherming tegen die innerlijke onrust. Om echt blijvend af te vallen, is het essentieel om rust te ervaren in je gedachten, je hoofd en je hele zijn.

 

Dump Het Dieet programma

Het goede nieuws is dat afvallen zonder dieet mogelijk is. Bij Mind ur Body geloven we in het ontwikkelen van een sterke mindset en een liefdevolle relatie met eten. Het ‘Dump Het Dieet’ programma is speciaal ontworpen om jou hierbij te helpen. Gedurende 12 weken gaan we samen aan de slag met unieke 1-op-1 coaching en een ondersteunende community. Je krijgt de tools en kennis die je nodig hebt om kilo’s af te vallen, maar er zijn geen strikte eetschema’s of fitnessregimes. Jij bepaalt zelf hoe je eet en beweegt, en we zorgen ervoor dat je jezelf niet meer straft met schuldgevoelens rondom eten. Het programma richt zich op het creëren van een ijzersterke mindset en een liefdevolle relatie met jezelf.

 

Afvallen als zelfontwikkeling

Afvallen wordt vaak gezien als een strijd, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Het kan juist een prachtig proces van zelfontwikkeling zijn. Door te werken aan je mindset en je relatie met eten, kun je afvallen zien als een manier om meer in balans te komen met jezelf en je leven. Het is niet alleen een fysieke transformatie, maar ook een emotionele en mentale reis.

 

Ontdek of het programma bij jou past

Als je nieuwsgierig bent geworden en wilt weten of het ‘Dump Het Dieet’ programma bij jou past, kunnen we een belafspraak inplannen. Ik denk graag met je mee en zal oprecht adviseren of het programma geschikt is voor jouw situatie. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij. Je vindt een link naar mijn agenda in de omschrijving van deze podcastaflevering.

 

Afvallen zonder dieet: Het is mogelijk!

Ik hoop dat deze podcast je heeft laten zien dat afvallen zonder dieet en met een sterke mindset mogelijk is. Het begint allemaal bij hoe jij je van binnen voelt en welke relatie je met eten hebt. Als je werkt aan rust, balans en liefde voor jezelf, zul je zien dat kilo’s afvallen een natuurlijk gevolg is. Heb vertrouwen in jezelf en weet dat je niet alleen bent in dit proces. Samen kunnen we jouw doelen bereiken en zorgen dat je nooit meer een dieet nodig hebt!

 

Geniet van je reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Tot de volgende podcast!

Vond je deze aflevering waardevol, dan is mijn gratis E-book écht iets voor jou. In dit E-book deel ik mijn 5 beste
mindset geheimen om af te vallen zonder dieet.
Keywords:

gewichtsverlies, aankomen, afvallen, discipline, doorzettingsvermogen, energetisch proces, rust, balans, gedachten, leven, diëten, liefde, juiste balans, streng zijn, Dump Het Dieet, begeleiding, kilo’s, dieet, Iris Plasmans, voeding, mindset coach, Mind ur Body, sterke mindset, liefdevolle relatie met eten, paniek, zomer, snel kilo’s verliezen, bikini, strikte regels, niet volhouden, terugvallen

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer we beginnen met videoworkshops?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de videoworkshops ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.