Voeding & Mindset coach I Mind ur Body

Yes! Je gaat jouw laatste afslankreis ooit starten!

Hoe fijn is dit: samen zorgen we ervoor dat het dieet denken vanaf nu stopt en je start met het krijgen van grip op je gewicht zonder verboden producten! De bevestiging van deelname aan de 3daagse zit in je mailbox.  Zoek even in je mailbox even op ”Bevestiging deelname 3daagse challenge Mind ur Body” 

 

 

Wat moet je nu doen?

 

Stap 1)  Blok 30 minuutjes/ dag vrij in je agenda

Zodat je aan de slag kunt gaan met de waardevolle informatie + bijbehorende opdracht. Dus pak je agenda er NU bij en zet er ‘Challenge Mind ur Body’ in op het tijdsstip dat je er maandag, dinsdag en woensdag mee aan de slag gaat.

 

Stap 2) Maak een commitment met jezelf om er volledig voor te gaan.

Alleen als je de volledige 3 daagse afrond zul je de sleutel tot succes ontdekken en daarmee daadwerkelijke veranderingen gaan ervaren! Dus volg alle 3 de dagen volledig op, dan kun jij ook tot de selecte groep vrouwen gaan behoren die grip heeft op haar gewicht zonder verboden producten!

 

Stap 3) Stel jezelf alvast even aan ons voor via WhatsApp

Stuur ons alvast een WhatsApp berichtje naar +31616289182 of klik hier.

Leuk als je even jezelf kort voorstelt zodat we weten wie we mogen gaan helpen. Ook kunnen we je dan alvast het ebook van dag 1 met de podcast, opdracht en overheerlijke snelle + slanke recepten alvast naar toe toe sturen!

 

 

Dan gaan wij:
Aan de slag met jouw persoonlijke plan van aanpak waarmee jij nooit meer op dieet hoeft!

 

 

Veel liefs Iris & Fleur

Team Mind ur Body

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer we beginnen met videoworkshops?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de videoworkshops ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.