Voeding & Mindset coach I Mind ur Body

In 4 maanden gegarandeerd lekkerder in je vel en moeiteloos kilo's blijvend verloren

Door het creëren van de juiste mindset rondom eten en rust in je hoofd.

In 4 maanden gegarandeerd lekkerder in je vel en moeiteloos kilo's blijvend verloren

Door het creëren van de juiste mindset rondom eten en rust in je hoofd.

Herkenbaar?

Als ondernemer ben je gedreven om van je bedrijf een succes te maken. Je maakt lange werkdagen met weinig ruimte voor vrije tijd. Je wilt namelijk áltijd klaar staan voor je klanten.

 

Je vindt je werk leuk en haalt er veel voldoening uit. Maar daardoor maak lange dagen en ben je vaak in het weekend nog aan het werk. 

 

 

Onbewust zet jij je bedrijf op de eerste plaats en dat gaat ongemerkt ten koste van jezelf.

Doordat jij jezelf niet meer op 1 zet, kom je steeds slechter in je vel te zitten. De nodige kilo’s zijn er onbewust aangekomen. Echt tijd om gezond te eten had je de laatste tijd niet. Zo ontbijt je niet, scheelt weer een extra maaltijd klaar maken… enneh als je minder eet dan ga je toch afvallen?

 

 

Als onderneemster is het cruciaal om goed voor jezelf te zorgen. Zo afhankelijk als Max Verstappen is van zijn auto, zo afhankelijk ben je als zelfstandig ondernemer van jezelf. Jij bént jouw auto.

 

 

Maar wat doen je? Je rijdt met halflege banden – of zelfs lekke banden – en een bijna lege tank (of ze gieten de verkeerde benzine erin).

 

Je auto verslons je dus vaak.

 

 

Als jij niet goed voor jezelf zorgt, dan ga je dit merken in je resultaten.

Vroeg of laat zullen alle ballen die jij nu met pijn en moeite hoog probeert te houden, heel hard op de grond omlaag vallen.  

Het is tijd voor actie!

Je wilt graag verandering: de nodige kilo’s kwijt, maar vooral lekkerder in je vel zitten. 

 

Je hebt geen zin meer in een strikt dieet. Dat heeft toch niets opgeleverd. Je wilt gewoon normaal en gezond blijven eten, maar ook nog genieten van wat lekkers. Het afvallen moet namelijk wel leuk blijven.

 

Een gezonde mindset creëren, daar voel je wel wat voor. Tot nu toe ken jij alleen tussenperiodes van totale schijt hebben, waarin je alles eet wat los en vast zit. 

 

‘Het lukt mij toch niet om af te vallen’, om vervolgens jezelf te herpakken en weer heel hard je best te gaan doen met een opgelegd voedingsschema of dieet. 

 

Herkenbaar? Dan zit je hier goed. Door te werken aan een goede mindset ga jij die wisselende periodes niet meer ervaren, waardoor het wel gaat lukken om af te vallen.

 

Voorkom een nog grotere teleurstelling doordat elk dieet mislukt en laat mij je helpen om fysiek en mentaal lekker in je vel te komen!

 

Heb je het gevoel dat:

“Het verschil tussen weten en doen is mindset.”

Hoe zou het voor je zijn als je:

4 months from now you will thank yourself'

‘Binnen 3 weken geen eetbuien meer en weer controles over mijn gedachten! Ik voel me weer mooi’

Iris is werkelijk een wonder. Binnen drie weken had ik geen eetbuien meer. En geloof mij als ik zeg dat mijn eetbuien zoals ademen waren, het MOEST en ZAL gebeuren; nee was geen optie. En ze zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.


Ook zijn wij aan de slag gegaan met mijn gedachten en affirmaties. Iris werkt heel persoonlijk en alle opdrachten waren zo op mij afgestemd om met mijn mindset aan het werk te gaan, diep erin te gaan. Confronteren, maar zo effectief!


Eindresultaat is dat ik mijn twijfels op een liefdevolle manier kan ontkrachten, controle heb over mijn gedachten en zelfs eten kan laten staan (echt!).


Een blokje chocola is prima, een reep staat mij zelfs tegen nu en de oreos staan te verstoffen in de voorraadkast. En het belangrijkste: afvallen is geen ding meer want ik weet, zie en voel nu dat ik mooi en goed genoeg ben zoals ik ben. Gevolg: Ik straal, voel mij fijn en ben in balans; een mooier cadeau had Iris mij niet kunnen geven!

Charlotte Opiyo

Aan het eind van het Back 2 Balance programma:

Back 2 Balance programma

Er zal eerst een match call plaatsvinden, voordat we beginnen aan dit Back 2 Balance Programma. We gaan intensief samenwerken en daarom vind ik het belangrijk dat we een goede klik hebben. Ook ontdekken we of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Mocht ik het gevoel hebben dat dit niet het geval is, dan zeg ik dat altijd eerlijk tegen je. Tijdens deze call is ook ruimte om al je vragen te stellen.  

 

De rest van het programma bestaat uit deze onderdelen:

Kickoff

Voordat de kick-off plaatsvindt, ga je 7 dagen een voedingsdagboek bijhouden. Vervolgens starten we met de uitgebreide online kick-off sessie. Hierin duik ik volledig in jouw persoonlijke situatie. We leggen alles bloot en bepalen waar de disbalans vandaan komt. Maar leer ik je bovenal hoe afvallen werkt én hoe ook jij dit leuk gaat vinden.

KENNIS IS MACHT

Bij de start krijg je toegang tot het Mind ur Body-academy. Hierin staat de juiste informatie over voeding en mindset. Doordat je toegang hebt tot de juiste kennis, ga je verbanden leggen. In de coach sessies zorgen we ervoor dat je die kennis weet toe te passen in je dagelijkse leven. 

Geen voedingsschema’s en sportschema’s

Jij bepaalt wat jij eet en hoe jij beweegt. Niemand wordt blij van opgelegde schema’s. Het volgen van een voedingsschema of dieet is namelijk geen duurzame methode en daarom werk ik er ook niet mee. 

 

Met de juiste kennis en tools ben jij in controle. Door middel van een voedings-track-app, verbeteren wij jouw huidige voedingspatroon. Dagelijks hou jij bij wat en hoeveel je eet, zodat ik je optimaal ga coachen. Gelukkig doen we niet aan verboden voedingsproducten; we zijn tenslotte niet op dieet. 

DOELEN STELLEN

Doelen geven focus. Samen gaan we achterhalen waar jij naar gaat streven. Dit kan natuurlijk ook veel breder zijn dan alleen afvallen. We gaan vooral jouw innerlijke motivatie zo veel mogelijk naar boven halen. Als jij in verbinding bent met jezelf, ga jij al je doelen halen! 

MINDSET

Wist je dat jij zelf je saboteert, waardoor het afvallen nog niet is gelukt? Daarom leer ik je alles op het gebied van mindset. Het mooie daarvan? Als jij eenmaal weet hoe dit werkt, kan je deze verandering niet alleen doorvoeren in je relatie tot eten maar ook binnen je bedrijf, privéleven en het waarmaken van je al je dromen.

COACHING

Ik zal jouw stok achter de deur zijn tijdens het gehele programma om jouw doelen te behalen. Er is geen ruimte om terug te vallen in oude patronen. Na de kick-off  hebben we tweewekelijkse 1-op-1 coaching sessie van 45 minuten. 

 

Tijdens deze 45 minuten gaan we evalueren en bijsturen, zodat ik je mindset train én zodat we je doelen behalen. Door op deze manier te werken ontstaat er verandering! Daarnaast ben ik ook altijd bereikbaar via Whatsapp voor al je vragen.

Zij gingen jou voor en zijn blijvend getransformeerd:

'van broekmaat 46 naar maat 42 in minder dan een half jaar!'

Het is misschien wat intiem om te delen, maar toch wel een geweldig gevoel als ik mijzelf in prachtige lingerie voor de spiegel zie staan. Dit had ik nooit verwacht! Ik ben Iris dan ook zeer dankbaar voor haar goede coaching. 

 

Ik wilde graag een betere balans in tweelingmoeder, ondernemer en mijzelf zijn. Iris heeft mij zoveel nieuwe inzichten gegeven. Door het programma is mijn relatie met voeding en mijn lichaam totaal veranderd maar ook mijn mindset. 

 

Na het volgen van het Back 2 Balance programma ben ik doorgegaan met alles toe te passen wat ik heb ontdekt over voeding en mindset, met als gevolg dat ik van maat 46 naar maat 42 ben gegaan in minder dan een half jaar! 

 

Ik kan elke vrouw die niet houd van sporten, maar wel houd van eten, aanraden om dit programma te volgen. Je zal ontdekken dat mindset jouw grootste kracht is.

Ruby kramer

'Met trots zeg ik dat ik lekker in mijn vel zit en niet meer te stoppen ben.'

De samenwerking met Iris was life changing. Ik ben ruim 8 kg afgeslankt tijdens het Back 2 Balance programma.
 
Maar wat veel belangrijker is: ik ben blij als ik in de spiegel kijk en dat zou iedereen mogen zijn.  
Waar voeding eerst een uitdaging was en ik niet lekker in mijn vel zat door het schuldgevoel van feestjes,  is voeding nu een nieuwe passie geworden.
 
…En dat schuldgevoel? Dat is compleet verdwenen!

Eva Laurijsen

‘Ik ervaar weer rust, dat zorgt ervoor dat je afvalt zonder gedoe.’

Ik zat niet zo lekker in mijn vel en het gewicht paste gewoon niet bij mij. Ik had geen zin om meer 10 jaar van mijn leven mezelf druk te maken over kilo’s, calorieën en tekorten. Dus besloot ik dat het tijd was om mezelf het programma van Iris te gunnen. 

 

Het Back 2 Balance Programma was heel erg prettig. Iris is sowieso één en al positiviteit. Maar ze kan ook een goede spiegel zijn. Iris is echt. En wat ik daarmee bedoel is dat Iris je aanvoelt, zelf vroeger heeft geworsteld en daardoor weet hoe je denkt. Ik heb veel therapie gehad en ook veel coaches gehad, maar Iris is zeker uniek in haar aanpak! Je neemt geen blad voor de mond en zegt ook waar het op staat. Dat wil je, want dat brengt je uiteindelijk verder. 

 

Ik merk z’n groot verschil in mijn mindset.  Ik weet hoeveel ik ongeveer binnen krijg qua eten, weet goed te letten op wat ik eet als ik bij andere mensen ben. En bovenal kan ik lekker genieten! 

 

Er is rust. En rust zorgt voor beheersing en beheersing zorgt ervoor dat je afvalt. Zónder gedoe. Want we zijn niet op dieet!

 

Oh en had ik al vertelt dat ik 3,4 kilo ben afgevallen en gelijkmatig over mijn lichaam ben afgevallen? Het is niet eens het allerbelangrijkste voor mij, merk ik. Ik voel me gewoon veel lekkerder in mijn vel zitten. Het lichamelijke jasje past weer veel beter. 

 

Bedankt lieve Iris dat geen vraag te gek was en dat je me zowel mentaal, fysiek als business wise hebt willen helpen! 

Laura Louise Mulder

Benieuwd naar het lange termijn resultaat bij Laura? 

Luister dan deze podcast aflevering.

Ik ga jou helpen!

Ik ben Iris. Jarenlang heb ik gestruggeld met mijn gewicht, maar vooral met mijn zelfbeeld en mindset. Elk dieet dat je maar kan bedenken heb ik geprobeerd in de hoop dat dat mijn zelfbeeld zou veranderen. 

 

Door mijzelf te ontwikkelen op voeding & mindset heb ik een methode ontwikkeld dat werkt! 

 

Afvallen zonder dieet kan echt en het is nog leuk ook! Als ervaringsdeskundige, maar ook met mijn kennis als gewichtsconsulent kunnen wij samen al jouw doelen bereiken.

Ik ga jou helpen!

Ik ben Iris. Jarenlang heb ik gestruggeld met mijn gewicht, maar vooral met mijn zelfbeeld en mindset. Elk dieet dat je maar kan bedenken heb ik geprobeerd in de hoop dat dat mijn zelfbeeld zou veranderen. 

 

Door mijzelf te ontwikkelen op voeding & mindset heb ik een methode ontwikkeld dat werkt! 

 

Afvallen zonder dieet kan echt en het is nog leuk ook! Als ervaringsdeskundige, maar ook met mijn kennis als gewichtsconsulent kunnen wij samen al jouw doelen bereiken.

Ik ben jouw voeding & mindset coach in je broekzak

Mijn visie en werkwijze is niet zoals bij andere voedingscoaches. Ik werk namelijk altijd online met jou samen! Dit heeft enorm veel voordelen.

BLIJF IN JE EIGEN
VERTROUWDE OMGEVING

Makkelijk en flexibel in te plannen

Het maakt niet uit waar je op de wereld bent

Support en antwoorden
via Whatsapp

BLIJF IN JE EIGEN
VERTROUWDE OMGEVING

Makkelijk en flexibel in te plannen 

Het maakt niet uit waar je op de wereld bent

Support en antwoorden 

via Whatsapp

‘6 kg lichter, nooit meer duizelig. Het volgen van het Back 2 Balance Programma was écht een cadeau aan mezelf.’

Ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb om met Iris aan de slag te gaan. Ik was sceptisch, omdat diëten steeds niet werkten, en wat was dan het verschil? Maar door het back 2 balance programma ben ik nu bijna 6 kilo kwijt, en het is geen dieet, maar een spel! 

 

Het voelt niet als volhouden maar echt als een mindset verandering, waardoor eten heel anders is geworden, ik nog steeds kan eten wat het lekkerste is, maar alles steeds meer in balans is. Ik was het afgelopen half jaar erg duizelig en had altijd honger, dat is nu helemaal weg! 

 

Het programma en Iris haar fantastische persoonlijke begeleiding is de knop nu om!

 

Ik leerde ook dat de weegschaal maar een getal is, en dat non-scale victory’s zoveel leuker zijn!

Wat ik ook super vond is dat Iris mij zo motiveerde om met mijn bedrijf aan de slag te gaan, meedacht, en zoveel tips, echt onwijs blij mee!

 

Ik kan iedereen aanraden om met Iris aan de slag te gaan, echt een cadeau aan jezelf!

Jolanda

En nu?

Je kunt nu twee dingen doen.

 

Je kunt besluiten om hier niet aan deel te nemen. Je volgt weer een strict dieet in de hoop dat je hier wel blijvend resultaat gaat boeken. Ook al voelt het als volhouden: het is veilig en heeft je tot nu toe iets van resultaat opgeleverd. Ik begrijp dit als geen ander.

 

Ik heb dit zelf namelijk ook gehad, maar was het op een gegeven moment wel zat om weer een dieet te volgen. Ik wilde meer grip op mijn huidige voedingspatroon. Ik wilde weer kunnen genieten van eten zonder schuldgevoel. Niet meer het gevoel krijgen van ‘cheaten’ als ik eens afweek van het eetschema.  Al dat jo jo’en; ik was het zat. Snel veel afvallen is leuk maar is niet blijvend. Als jij je dit inmiddels ook realiseert, lees dan nog even verder.

 

Als je dit programma kiest, word je weer uitgedaagd. Mijn methode is anders en jouw systeem gaat zeker een paar keer in opstand komen. Toch wil ik je graag laten zien dat je ook op een andere manier kan afvallen. Niet meer denken in ‘gezond’ en ‘ongezond’ en ook geen oordeel meer hebben over je eetgedrag. 

 

Je hoeft het niet meer alleen te doen. Ik ben persoonlijk betrokken en zal tijdens dit programma altijd voor je klaar staan.

 

Als je klaar bent voor een totale transformatie, zeg dan ‘ja’ tegen dit programma en gun jezelf deze investering in jezelf.

Het kost je nu…

Jouw investering in jezelf bedraagt

€ 1.699 inclusief btw

Voor een totale transformatie

Dit bedrag kan ook per maand betaald worden a 455 inclusief btw

Het kost je nu…

Jouw investering in jezelf bedraagt

€ 1.699 inclusief btw

Voor een totale transformatie. 

Dit bedrag kan ook per maand betaald worden a 455 inclusief btw.

‘5kg afgevallen en een broekmaat kleiner, terwijl ik geen enkel moment echt bezig ben geweest met afvallen.’

Door het programma herken ik veel beter dat denk stemmetje, het ego, Silly. Ik realiseer veel sneller wat ik nodig heb, of waarom ik bepaalde dingen doe. Dit heeft mij zo geholpen meer te genieten en bewustere keuzes te maken. 

 

Vooral als de keuze niet persé de maatschappelijk aanvaarde, of meest voor de hand liggende keuze is.

 

Ik ben hierdoor ruim 5 kilo afgevallen en een broekmaat kleiner, terwijl ik geen moment echt bezig ben geweest met afvallen. 

 

Het programma is voor mij zoveel meer dan dat. Het is voor mij tevreden durven zijn met mezelf, mezelf accepteren en respecteren. Zodat ik keuzes ga maken die voor mij goed zijn en voelen. 

De constante support van Iris en alle tools die ik door haar in handen heb, helpen me daar nog elke dag mee. 

 

Ik ben haar en mezelf daarom onwijs dankbaar, dat we dit samen zijn aangegaan. Want zo voelt het echt. Dat we het samen hebben gedaan, waardoor ik het nu ook alleen kan.

Marjolein Detering

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma geschikt?

Het Back 2 Balance programma is geschikt voor vrouwelijke ondernemers die klaar zijn voor een totale transformatie.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt in totaal 4 maanden. 

Mocht jij of ik tussendoor op vakantie gaan dan verlengen we de duur van het programma met het aantal weken dat jij of ik op vakantie bent.

Wat is de investering?

€1.699 inclusief btw bij betaling in één keer of €455 inclusief btw per maand.

Wanneer krijg ik de eerste factuur?

Het eerste factuur ontvang je zodra het programma start. Als je voor een termijnbetaling hebt gekozen, ontvang je om de vier weken de facturen voor de resterende bedragen. 

Waarom is er vooraf een match call?

Ik werk altijd met match calls, omdat ik het heel belangrijk vind dat we een wederzijdse klik hebben en ik graag wil horen waar je precies naar op zoek bent. Zo kan ik goed inschatten of het programma bij je past. Ik zeg het ook eerlijk als ik denk dat je het beter niet kunt doen.

WANNEER KAN IK BEGINNEN?

Vaak kan je binnen 2 weken van na het kennismakingsgesprek starten. 

Wil je liever op een later moment starten? Dat is het in overleg mogelijk.

HOELANG KRIJG IK TOEGANG TOT ALLE INFORMATIE?

In de Mind ur Body academy vind je informatie over voeding, mindset en het spel die jou gaat helpen om te transformeren. Hier krijg je minimaal 2 jaar lang toegang tot na afloop.

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA GESCHIKT?

Het Back 2 Balance programma is geschikt voor vrouwelijke ondernemers die klaar zijn voor een totale transformatie.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt in totaal 4 maanden. 

Mocht jij of ik tussendoor op vakantie gaan dan verlengen we de duur van het programma met het aantal weken dat jij of ik op vakantie bent.

Wat is de investering?

€1.699 inclusief btw bij betaling in één keer of €455 inclusief btw per maand.

Wanneer krijg ik de eerste factuur?

Het eerste factuur ontvang je zodra het programma start. Als je voor een termijnbetaling hebt gekozen, ontvang je om de vier weken de facturen voor de resterende bedragen. 

Waarom is er vooraf een match call?

Ik werk altijd met match calls, omdat ik het heel belangrijk vind dat we een wederzijdse klik hebben en ik graag wil horen waar je precies naar op zoek bent. Zo kan ik goed inschatten of het programma bij je past. Ik zeg het ook eerlijk als ik denk dat je het beter niet kunt doen.

WANNEER KAN IK BEGINNEN?

Vaak kan je binnen 2 weken van na het kennismakingsgesprek starten. 

Wil je liever op een later moment starten? Dat is het in overleg mogelijk.

HOELANG KRIJG IK TOEGANG TOT ALLE INFORMATIE?

In de Mind ur Body academy vind je informatie over voeding, mindset en het spel die jou gaat helpen om te transformeren. Hier krijg je minimaal 2 jaar lang toegang tot na afloop. 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@mindurbody.nl

“Let’s do this together!”

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer we beginnen met videoworkshops?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de videoworkshops ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.