Voeding & Mindset coach I Mind ur Body

‘Ik ervaar weer rust, dat zorgt ervoor dat je afvalt zonder gedoe.’

Ik zat niet zo lekker in mijn vel en het gewicht paste gewoon niet bij mij. Ik had geen zin om meer 10 jaar van mijn leven mezelf druk te maken over kilo’s, calorieën en tekorten. Dus besloot ik dat het tijd was om mezelf het programma van Iris te gunnen. 

 

 

Iris is echt. En wat ik daarmee bedoel is dat Iris je aanvoelt, zelf vroeger heeft geworsteld en daardoor weet hoe je denkt. Ik heb veel therapie gehad en ook veel coaches gehad, maar Iris is uniek in haar aanpak! 

 

 

Ik merk z’n groot verschil in mijn mindset.  Er is rust. En rust zorgt voor beheersing en beheersing zorgt ervoor dat je afvalt. Zónder gedoe. Want we zijn niet op dieet!

 

 

Ik ben kilo’s afgevallen maar dat is niet het allerbelangrijkste voor mij, merk ik. Ik voel me gewoon veel lekkerder in mijn vel zitten. 

Laura Louise Mulder

'Binnen 4 weken geen eetbuien meer’

Iris is werkelijk een wonder. Binnen vier weken had ik geen eetbuien meer. En geloof mij als ik zeg dat mijn eetbuien zoals ademen waren, het MOEST en ZAL gebeuren; nee was geen optie. En ze zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

 

Ook zijn wij aan de slag gegaan met mijn gedachten en affirmaties. Iris werkt heel persoonlijk en alle opdrachten waren zo op mij afgestemd om met mijn mindset aan het werk te gaan, diep erin te gaan. Confronteren, maar zo effectief!

 

Eindresultaat is dat ik mijn twijfels op een liefdevolle manier kan ontkrachten, controle heb over mijn gedachten en zelfs eten kan laten staan (echt!).

 

Een blokje chocola is prima, een reep staat mij zelfs tegen nu en de oreos staan te verstoffen in de voorraadkast. En het belangrijkste: afvallen is geen ding meer want ik weet, zie en voel nu dat ik mooi en goed genoeg ben zoals ik ben. Gevolg: Ik straal, voel mij fijn en ben in balans; een mooier cadeau had Iris mij niet kunnen geven!

Charlotte Opiyo

‘Nauwlijks eetbuien meer en ruim 10 kg afgevallen
zonder dieet’

De coaching van Iris was heel fijn, positief en echt een stok achter de deur. 

 

Ik worstelde voor het programma al jaren met mijn gewicht, leefde op de automatische stand en had veel negatieve gedachten.

 

Nu leef ik bewuster, werk ik aan mijn gedachten en ik heb niet meer zulke eetbuien als dat ik eerder had.

 

Ik ervaar nu meer rust en zelfvertrouwen, ik zorg beter voor mezelf en mijn lichaam en ik ben ruim 10 kg kwijt zonder dieet!

 

 

Iris

‘6 kg afgevallen zonder dieet.’

 Ik was sceptisch, omdat diëten steeds niet werkten, en wat was dan het verschil? Maar ik ben blij dat ik het Dump het dieet programma heb gevolgd! 

 

Ik ben 6 kilo afgevallen, en het is geen dieet, maar een spel! 

 

Het voelt niet als volhouden maar echt als een mindset verandering, waardoor eten heel anders is geworden.

 

ik nog steeds kan eten wat het lekkerste is, maar alles steeds meer in balans is. Ook is mijn eeuwige honger gevoel weg.

 

Het programma en Iris haar fantastische persoonlijke begeleiding is de knop nu om!

 

Ik kan iedereen aanraden om met Iris aan de slag te gaan, echt een cadeau aan jezelf!

Jolanda

Wil jij dit resultaat ook behalen?

Zoals alle andere dames die je zijn voor gegaan? 

Laten we dan samen even bellen om te kijken wat ik voor jou kan betekenen!

 

Of lees nog even verder 😉 

‘5kg afgevallen en een broekmaat kleiner, terwijl ik geen enkel moment echt bezig ben geweest met afvallen.’

Door het programma herken ik veel beter dat denk stemmetje, het ego, Silly. Ik realiseer veel sneller wat ik nodig heb, of waarom ik bepaalde dingen doe. Dit heeft mij zo geholpen meer te genieten en bewustere keuzes te maken. 

 

Vooral als de keuze niet persé de maatschappelijk aanvaarde, of meest voor de hand liggende keuze is.

 

Ik ben hierdoor ruim 5 kilo afgevallen en een broekmaat kleiner, terwijl ik geen moment echt bezig ben geweest met afvallen. 

 

Het programma is voor mij zoveel meer dan dat. Het is voor mij tevreden durven zijn met mezelf, mezelf accepteren en respecteren. Zodat ik keuzes ga maken die voor mij goed zijn en voelen. 

De constante support van Iris en alle tools die ik door haar in handen heb, helpen me daar nog elke dag mee. 

 

Ik ben haar en mezelf daarom onwijs dankbaar, dat we dit samen zijn aangegaan. Want zo voelt het echt. Dat we het samen hebben gedaan, waardoor ik het nu ook alleen kan.

Marjolein Detering

‘Mijn zelfbeeld is helemaal veranderd.’

Iris pakt het op een hele andere manier aan dan andere voedingsconsulenten. Omdat je aan de slag gaat met voeding, mindset en lifestyle is het traject volledig gepersonaliseerd. Ze motiveert, steunt en helpt je altijd op het juiste moment. Mijn zelfbeeld is helemaal veranderd en ik ben kritischer op de voeding die ik eet. Met Iris heb je geen quickfix, maar blijvend resultaat. Alles wat ik van Iris geleerd heb kan ik nu zelf toepassen in de praktijk.

 

12 maanden na het volgen van het programma is Eva ruim 15 kg blijvend afgevallen zonder dieet.

Eva Veraa

'Met trots zeg ik dat ik lekker in mijn vel zit en niet meer te stoppen ben.'

De samenwerking met Iris was life changing. Ik ben ruim 8 kg afgeslankt tijdens het Back 2 Balance programma.
 
Maar wat veel belangrijker is: ik ben blij als ik in de spiegel kijk en dat zou iedereen mogen zijn.  
Waar voeding eerst een uitdaging was en ik niet lekker in mijn vel zat door het schuldgevoel van feestjes,  is voeding nu een nieuwe passie geworden.
 
…En dat schuldgevoel? Dat is compleet verdwenen!

Eva Laurijsen

‘De knop is nu écht om.
Ik ben nu een heel ander mens.’

Iris heeft mij geholpen om mijn knop écht om te zetten en er vol voor te gaan. Met een bizar resultaat. Doordat ze me steeds weer wist te motiveren en vastberaden is om samen doelen te behalen, kreeg ik een boost om door te gaan. Omdat je alles mag en kan blijven eten, kan ik dat ook beter volhouden. Ze leert je precies hoe je dit kan aanpakken. Ben blij dat ik het gedaan heb en ga zeker door!

Demi Asmann

'Ik overeet me niet meer en
ben trots als ik in de spiegel kijk!'

Ik ben me veel bewuster geworden van mijn eetpatroon. Ik overeet me niet meer en heb echt veel minder honger. Ik ben afgevallen en heb een positiever zelfbeeld. Ik ben weer trots als ik in de spiegel kijk! Ik mag er zijn!

 

 

Iris is een goede betrokken coach die eigen ervaring combineert met gedegen studie. Ze heeft een mooi programma opgezet waar alle facetten van eten aan bod komen. 

 

Het voelt niet als volhouden of een dieet omdat je je huidige eetpatroon niet drastisch hoeft om te gooien; alleen hier en daar wat te verbeteren. Je krijgt een nieuw eetpatroon, je bent meer in balans en zit lekkerder in je vel.

Josephine

'van broekmaat 46 naar maat 42 in minder dan een half jaar!'

Het is misschien wat intiem om te delen, maar toch wel een geweldig gevoel als ik mijzelf in prachtige lingerie voor de spiegel zie staan. Dit had ik nooit verwacht! Ik ben Iris dan ook zeer dankbaar voor haar goede coaching. 

 

 

Ik wilde graag een betere balans in tweelingmoeder, ondernemer en mijzelf zijn. Iris heeft mij zoveel nieuwe inzichten gegeven. Door het programma is mijn relatie met voeding en mijn lichaam totaal veranderd maar ook mijn mindset. 

 

 

Na het volgen van het programma ben ik doorgegaan met alles toe te passen wat ik heb ontdekt over voeding en mindset, met als gevolg dat ik van maat 46 naar maat 42 ben gegaan in minder dan een half jaar! 

 

 

Ik kan elke vrouw die niet houd van sporten, maar wel houd van eten, aanraden om dit programma te volgen. Je zal ontdekken dat mindset jouw grootste kracht is.

rUBY kRAMER

‘Het is heel fijn om meer rust te hebben met eetkeuzes en de gedachten in m’n koppie. Hierdoor heb ik geen eetbuien meer‘

Ik wilde meer grip op mijn eetgewoontes en meer rust ervaren in m’n hoofd. Dit is gelukt! Iris heeft me goed begeleid met een eigen voedingspatroon en de mindset verandering. Het is heel fijn om meer rust te hebben met eetkeuzes en de gedachten in m’n koppie. 

 

 

Door juist lief te zijn voor jezelf en te luisteren wat mijn denkstem aangeeft ervaar ik meer rust maar ben ik ook nog eens kilo’s afgevallen zonder dieet. 

 

 

Ik heb geen snaaimomenten meer. Ik weet nu dat ik alles mag eten wat ik wil en dat geeft mij rust zodat ik het bij 1 stukje chocolade kan houden ipv een hele reep.

 

 

Ik ben heel blij dat ik het Dump het dieet programma heb gevolgd en raad het aan iedereen aan. 

Lincy Bruin

'Ik weet nu hoe ik kan afvallen én genieten van eten zonder schuldgevoel!'

Nadat ik écht alles al had geprobeerd en ik het zo zat was dat niets werkte besloot ik mee te doen met het programma van Iris.

 

Binnen twee weken had ik een plan-van-aanpak en een flinke boost. 

 

Het voelt nu echt alsof ik het licht heb gezien door dit programma. 

 

Het kwartje is gevallen dat mijn mindset en denkwijze het probleem was, en niet zozeer wat ik at.

 

Inmiddels weet ik en heb ik ervaren dat ik kan afvallen én kan genieten van eten en drinken zonder me daar schuldig over te voelen.

ESMERALDA

Wil jij dit resultaat ook behalen?

Zoals alle andere dames die je zijn voor gegaan? 

Laten we dan samen even bellen om te kijken wat ik voor jou kan betekenen!

 

Wil jij weten wanneer we beginnen met de Lazy Easy Vegan Challenge?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de lazy easy vegan challenge ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer we beginnen met videoworkshops?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de videoworkshops ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.