Voeding & Mindset coach I Mind ur Body

+1.000 vrouwen gingen je succesvol voor!

Hier een kleine greep van berichten die we ontvangen
van onze klanten

Wil jij dit resultaat ook behalen?

Zoals alle andere dames die je zijn voor gegaan? 

Meld je dan aan voor het Dump het dieet Denken programma

 

Of lees nog even verder 😉 

 

'Door de mindset shift die ik heb gemaakt, neemt eten minder ruimte in in mijn hoofd.'

Ik wist al heel veel over gezonde voeding en diëten maar zocht iemand die me écht zou coachen en mijn “blinde vlekken” vinden.
 
Iris heeft me geholpen door me een spiegel voor te houden. Doordat ze zelf ooit streed met eten weet ze als geen ander wat er in je hoofd omgaat. Zij leerde me mijn negatieve gedachtegang om te buigen en minder streng te zijn voor mezelf.
 
Als jonge mama met een bloeiende carrière leerde Iris me om ook eens te luisteren naar mijn eigen behoefte en mezelf op 1 te durven zetten.
 
Het enthousiasme waarmee Iris je motiveert, en groei ziet in elke kleine stap die je zet, hielp me om door te zetten. Het voelde niet als een strijd en dat doet het nog steeds niet.
 
Door de mindset shift die ik in dit programma heb gemaakt, neemt eten minder ruimte in in mijn hoofd. Hierdoor heb ik meer mentale energie voor dingen die er écht toe doen.
 
De lessen uit dit programma blijven me niet alleen bij in mijn relatie met eten, maar ook in mijn relaties met anderen, mijn werk, en mezelf. Ik zou het iedereen aanraden.

Ann Brugge, 32 jaar

'Nooit meer diëten? Hoe pak je dat aan? Simpel antwoord: Meld je aan voor het programma van Iris'

Als de golven van de zee. Zo schommelde mijn gewicht de afgelopen jaren op en neer. En het laatste jaar leek het een tsunami. Dat moest anders. Diëten wilde ik niet meer. Daar werd de volgende golf alleen maar hoger van.
 
Ik moest aan de slag met mijn relatie tot eten. Waarom eet ik wat ik eet? Waarom eet ik nu (‘s avonds als iedereen op bed ligt of als ik een dagje alleen thuis ben)? Maar hoe pak je dat aan? Het antwoord is simpeler dan je denkt. Meld je aan voor het Dump het dieet-programma van Iris.
 
Zij leert je letterlijk surfen op de zee. Zij leert je hoe je op een goede manier met eten om kan gaan. Hoe je rust vindt in eten. En je hoeft er niets voor te laten staan. Hoe fijn is dat. Voor mij geen snaai-avonden meer. Ik voed mijn lichaam nu in plaats van het puur te vullen. En dat gevoel gun ik iedereen.
 

Jolanda Geels, 46 jaar

'Na 40 jaar diëten heb ik eindelijk de oplossing gevonden; was dit programma maar eerder op mijn pad gekomen.'

Ik kan iedereen die struggled met zijn of haar gewicht aanraden om het programma van Iris te volgen.
 
Door alle kwartjes die gevallen zijn is er zo’n rust gecreëerd dat het afvallen vanzelf ging.
 
Het afvallen is ook niet meer mijn doel, maar dat weet je pas nadat je het programma hebt gevolgd.
 
Toch waren er zijn aardig wat kilo’s af in deze 12 weken. Waarin ook nog drie weken vakantie zaten, waarvan ik meer dan ooit tevoren genoten heb door de rust in mijn brein en buik 🙂
 
Na 40 jaar diëten heb ik eindelijk de oplossing gevonden; was dit programma maar eerder op mijn pad gekomen. 
 

Monique Verbeek, 54 jaar

'Ik dacht niet geschoten is altijd mis, maar 12 weken later voel ik mij beter én is mijn mindset veranderd. Ik hoef nooit meer op dieet'

12 weken geleden ben  ik gestart met het Dump het Dieet programma van Iris. Waarom? Ik wist niet meer wat ik anders moest doen. 101 diëten uitgeprobeerd en alles werkte prima, maar alleen voor de zeer korte termijn. Ik voelde me een jojo die afviel en weer bijkwam aan de lopende band. Mijn hoop was ver weg. 

 

Daarnaast was ik ook echt een beetje klaar met al die mooie praatjes op het internet. Ik dacht: ‘ik zal wel net die ene persoon zijn waarbij geen enkel dieet aanslaat en die maar moet leven met de kilootjes te veel’. 

 

Ik had al zoveel dingen uitgeprobeerd, waardoor ik een beetje huiverig was geworden. Toch ben ik na een gesprek met Iris het programma aangegaan. Ik dacht voor de zoveelste keer: ‘Ach, niet geschoten is altijd mis, maar drie maanden later kan ik zeggen dat ik echt blij ben met die keuze! 

 

Het zit hem niet in eetschema’s, keihard sporten, nooit meer chocolade en worteltjes als avondsnack. Het zit allemaal tussen de oren. Het is een mindset-verandering die nodig was om mij beter te voelen, blij te zijn met mezelf, me sterker te voelen in mijn lichaam, maar ook zeker mentaal én dat zorgde ervoor dat ik kilo’s ben afgevallen. 

 

Iris heeft mij fijn ondersteund in het hele proces. Ze is ontzettend betrokken, waardoor ik me vrij voelde om regelmatig een berichtje te sturen. 

 

Lieve twijfelende dames, denk aan jezelf, zet die stap naar een nieuwe ‘jij’ en neem afscheid van al die korte termijn oplossingen.

Anne schoutrop, 26 jaar

'Ik heb weer een gezonde manier van omgaan met eten ontwikkelt, eentje die ik al 30 jaar kwijt was'

Deze benadering is echt zoveel anders. 

Iris heeft gewoon echt een ander programma opgezet dan de andere afvalprogramma’s.

 

 

Ik ben nu zoveel meer in balans en kan zoveel betere keuzes maken. Ik zie nu in dat overvloed de oplossing is, terwijl ik voorheen erg bang was voor overvloed. Mijn overtuiging was dat overvloed mij juist dik heeft gemaakt. 

 

 

Maar dat is niet zo; het was mijn angst en de strijd. 

De coaching die Iris bij het programma doet, is van wezenlijk belang. Iris weet het gewoon. 

 

 

Ze weet het juiste te benoemen, en kent de patronen uit eigen ervaring. Voor alle doorgewinterde lijners, jo-jo-ers en vrouwen die echt denken dat er niks meer bestaat wat hun helpt; je moet bij Iris zijn. 

 

 

 Ik heb weer een gezonde manier van omgaan met eten ontwikkelt, eentje die ik al 30 jaar kwijt was…..

Iris van Schaick, 50 jaar

'Ik geniet weer van eten zonder schuldgevoel en ben daardoor kilo's afgevallen'

Eten en ik, het is altijd een nare relatie geweest. Toen ik Iris aan de telefoon had was er direct die klik, zij snapte wat ik had en kon mij verder helpen met deze relatie. Van Emotie-eten naar eten wat je ECHT lekker vind en daarvan GENIETEN zonder extra gevoelens. Alles mag en kan, niets hoef je te laten staan. Nu heb ik een fijne relatie met eten en geniet ik van elke hap die ik eet én ben kilo’s afgevallen. 
 
 

Charlotte Stolker, 41 jaar

'Aan deze mindsetverandering heb ik de rest van mijn leven wat aan.'

Tegen iedereen die twijfelt zou ik willen zeggen, doen! Het Mind ur Body programma heeft mij een mindset verandering opgeleverd waar ik niet alleen profijt van op gebied van eten, maar ook in de rest van mijn leven. Daarnaast is Iris een super fijne coach die je begrijpt en goed helpt met dingen waar je tegenaan loopt.
 

Suzanne Maas, 25 jaar

'Ik twijfelde, maar ben zo blij dat ik dit programma ben aangegaan!'

Als je twijfelt om hier aan mee te doen snap ik dat. 

Het is zo’n andere aanpak dan je gewend bent bij afvallen.

 

Ik zelf zocht een manier om meer ontspannen met eten om te gaan. Mijn snaaibuien wilde ik meer onder controle krijgen. Via de podcast kwam ik in aanraking met het programma van Iris. Een bijzonder programma dat niet draait om weekmenu’s maar om jouw hele mindset. 

 

Het gehele programma is heel compleet, verrassend en professioneel opgezet. Het gaat nieuwe inzichten geven, sneller dan je verwacht. Ik heb meer rust in mijn eten en hoef nooit meer op een dieet.  Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik dit programma ben aangegaan. 

 

Eveline Booij, 55 jaar

'geen schuldgevoel meer rondom eten'

Het werken met Iris is een feestje! Door samen te werken heb ik mooie doelen behaald en vooral aan mijn mindset gewerkt om uit die dieetcultuur te komen. Fijne is dat Iris je niet vertelt wat je wel en niet mag, maar richtlijnen geeft en vooral de ruimte geeft om tot eigen inzicht te komen. Het is jouw pad en zij begeleidt je waar nodig!
 

Ryanne Kok, 33 jaar

'Ik voel me fitter, meer in balans én sexy!'

Het ‘Dump het dieet’ programma is voor mij heel waardevol geweest. Iris is niet de coach die je een eetschema oplegt of zegt hoe jij moet gaan afvallen, ze laat je zien dat afvallen veel meer te maken heeft met lekker in je vel zitten. En met dat stukje helpt ze je enorm op weg.

Ze luistert naar je, geeft je persoonlijk advies wat aansluit bij je leven, helpt je door inzichten te geven. Door die bewustwording ga je anders om met eten.

Ik merk dat ik rustiger ben gedurende de dag (niet alleen op het gebied van eten), meer in balans en niet meer denk in gezond en ongezond. Ik eet wat ik nodig heb en lekker vind en dat voelt absoluut niet als een dieet!

Door het volgen van dit programma eet ik gezonder, voel ik me fitter, meer in balans, sexyer en vooral niet schuldig als ik een keer frietjes of een chocolade reep eet! Heel waardevol!

Mayke Bloemsma, 26 jaar

'Ik hoef nooit meer op dieet'

Ik kwam bij Iris omdat ik het spuugzat was. Mijn altijd schommelende gewicht.

Hoge pieken, diepe dalen. Ik kwam aan, en viel weer af.

 

Ik was een enorme emotie-eter. Zelfs de minste emotie trok me naar de kelderkast. De ene reep chocolade na de ander verdween. Het werd een gewoonte, en ik kon de cirkel maar niet doorbreken.

 

Ik wist dat diëten zeker geen blijvende oplossing zou zijn. Maar wat dan wel?

 

Iris is echt geweldig. Doordat ze zelf 30 kilo blijvend is afgevallen zonder dieet weet ze als geen ander hoe jij je voelt en hoe je gewicht je leven kan beïnvloeden. Maar ze weet ook dat het kan: Afvallen zonder dieet. 

 

In dit programma ga je vooral aan de slag met je mindset. 

Ik heb alle handvaten gekregen om nu echt een gezonde leefstijl te leven zonder dieet. Ik heb er 100% vertrouwen in dat die kilo’s nu ook gaan verdwijnen. Zonder ooit nog te crashen.

Brigit van der Heijden, 35 jaar

'Ik zit onwijs lekker in mijn vel en durf eindelijk weer vol trots in de spiegel te kijken.'

De combinatie van zelfleiderschap leren pakken en zelfliefde te vergroten zag ik in waarom ik mezelf keer op keer tekort deed. 

 

Door dit inzicht is mijn relatie met voeding én mezelf zoveel verbeterd. .

Ik ben mezelf beter gaan leren kennen en oude patronen hebben plaats gemaakt voor een fijne en vernieuwde mindset. 

 

Ik ben ontzettend blij en trots op mezelf dat ik samen met Iris dit traject ben gestart.

Ik zit onwijs lekker in mijn vel en durf eindelijk weer vol trots in de spiegel te kijken. Iris geeft je handvaten waar je de rest van je leven wat aan hebt.

 

Dankjewel lieve Iris voor al je inzichten en inspiratie.

Michelle Vertriest, 28 jaar

'Ik zit nu ontspannen aan het zwembad zonder me zorgen te maken hoe ik eruit zie.'

Het dump het dieetprogramma is echt de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken.


Ik ben nooit perfect op gewicht geweest maar 2 jaar geleden zat ik echt op mijn zwaarste punt en was ik er helemaal klaar mee. Ik probeerde van alles maar er ging niks af.


Iris haar unieke kijk op afvallen heb je nodig. Ze staat altijd voor je klaar. Iris geeft je echt een thuisgevoel en niks is te gek.

Dankzij het programma zit ik ontspannen aan het zwembad en zonder me zorgen te maken over hoe ik eruit zie. Eten is geen strijd meer.


Ik heb geen oordeel op eten. Ik voed mijn lichaam nu bewust en ik zorg veel beter voor mezelf. Voel me niet meer schuldig als ik een middag in de bank hang. Er is meer rust.

Kathleen Den Dekker, 44 jaar

'5kg afgevallen, blijer mens én weer genieten van het leven en eten'

In het verleden heb ik zoveel diëten geprobeerd, maar bij Iris voelde ik mij begrepen ik had ik het gevoel dat dit me ging helpen én dat is gelukt. 

 

Ik ben nu een blijer mens, ben ruim 5 kg afgevallen tijdens het programma (terwijl ik echt niet op dieet ben geweest), geniet meer van het leven en het eten, heb veel minder eetbuiten, minder lichamelijke klachten en ben zelfverzekerder. 

 

Ik heb een basis waar ik de toekomst verder op kan bouwen. Want ik ben er nog lang niet, maar heb het vertrouwen gekregen dat ik mijn doelen wel kan behalen! Ook zonder diëten!

Kelly Hoegee, 39 jaar

Wil jij dit resultaat ook behalen?

Zoals alle andere dames die je zijn voor gegaan? 

Meld je dan aan voor het Dump het dieet Denken programma

 

Of lees nog even verder 😉 

 

‘Ik ervaar weer rust, dat zorgt ervoor dat je afvalt zonder gedoe.’

Ik zat niet zo lekker in mijn vel en het gewicht paste gewoon niet bij mij. Ik had geen zin om meer 10 jaar van mijn leven mezelf druk te maken over kilo’s, calorieën en tekorten. Dus besloot ik dat het tijd was om mezelf het programma van Iris te gunnen. 

 

 

Iris is echt. En wat ik daarmee bedoel is dat Iris je aanvoelt, zelf vroeger heeft geworsteld en daardoor weet hoe je denkt. Ik heb veel therapie gehad en ook veel coaches gehad, maar Iris is uniek in haar aanpak! 

 

 

Ik merk z’n groot verschil in mijn mindset.  Er is rust. En rust zorgt voor beheersing en beheersing zorgt ervoor dat je afvalt. Zónder gedoe. Want we zijn niet op dieet!

 

 

Ik ben kilo’s afgevallen maar dat is niet het allerbelangrijkste voor mij, merk ik. Ik voel me gewoon veel lekkerder in mijn vel zitten. 

Laura Louise Mulder, 30 jaar

'Binnen 4 weken geen eetbuien meer’

Iris is werkelijk een wonder. Binnen vier weken had ik geen eetbuien meer. En geloof mij als ik zeg dat mijn eetbuien zoals ademen waren, het MOEST en ZAL gebeuren; nee was geen optie. En ze zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

 

Ook zijn wij aan de slag gegaan met mijn gedachten en affirmaties. Iris werkt heel persoonlijk en alle opdrachten waren zo op mij afgestemd om met mijn mindset aan het werk te gaan, diep erin te gaan. Confronteren, maar zo effectief!

 

Eindresultaat is dat ik mijn twijfels op een liefdevolle manier kan ontkrachten, controle heb over mijn gedachten en zelfs eten kan laten staan (echt!).

 

Een blokje chocola is prima, een reep staat mij zelfs tegen nu en de oreos staan te verstoffen in de voorraadkast. En het belangrijkste: afvallen is geen ding meer want ik weet, zie en voel nu dat ik mooi en goed genoeg ben zoals ik ben. Gevolg: Ik straal, voel mij fijn en ben in balans; een mooier cadeau had Iris mij niet kunnen geven!

Charlotte Opiyo, 33 jaar

‘Nauwlijks eetbuien meer en ruim 10 kg afgevallen
zonder dieet’

De coaching van Iris was heel fijn, positief en echt een stok achter de deur. 

 

Ik worstelde voor het programma al jaren met mijn gewicht, leefde op de automatische stand en had veel negatieve gedachten.

 

Nu leef ik bewuster, werk ik aan mijn gedachten en ik heb niet meer zulke eetbuien als dat ik eerder had.

 

Ik ervaar nu meer rust en zelfvertrouwen, ik zorg beter voor mezelf en mijn lichaam en ik ben ruim 10 kg kwijt zonder dieet!

 

 

Iris, 29 jaar

‘6 kg afgevallen zonder dieet.’

 Ik was sceptisch, omdat diëten steeds niet werkten, en wat was dan het verschil? Maar ik ben blij dat ik het Dump het dieet programma heb gevolgd! 

 

Ik ben 6 kilo afgevallen, en het is geen dieet, maar een spel! 

 

Het voelt niet als volhouden maar echt als een mindset verandering, waardoor eten heel anders is geworden.

 

ik nog steeds kan eten wat het lekkerste is, maar alles steeds meer in balans is. Ook is mijn eeuwige honger gevoel weg.

 

Het programma en Iris haar fantastische persoonlijke begeleiding is de knop nu om!

 

Ik kan iedereen aanraden om met Iris aan de slag te gaan, echt een cadeau aan jezelf!

Jolanda, 49 jaar

‘5kg afgevallen en een broekmaat kleiner, terwijl ik geen enkel moment echt bezig ben geweest met afvallen.’

Door het programma herken ik veel beter dat denk stemmetje, het ego, Silly. Ik realiseer veel sneller wat ik nodig heb, of waarom ik bepaalde dingen doe. Dit heeft mij zo geholpen meer te genieten en bewustere keuzes te maken. 

 

Vooral als de keuze niet persé de maatschappelijk aanvaarde, of meest voor de hand liggende keuze is.

 

Ik ben hierdoor ruim 5 kilo afgevallen en een broekmaat kleiner, terwijl ik geen moment echt bezig ben geweest met afvallen. 

 

Het programma is voor mij zoveel meer dan dat. Het is voor mij tevreden durven zijn met mezelf, mezelf accepteren en respecteren. Zodat ik keuzes ga maken die voor mij goed zijn en voelen. 

De constante support van Iris en alle tools die ik door haar in handen heb, helpen me daar nog elke dag mee. 

 

Ik ben haar en mezelf daarom onwijs dankbaar, dat we dit samen zijn aangegaan. Want zo voelt het echt. Dat we het samen hebben gedaan, waardoor ik het nu ook alleen kan.

Marjolein Detering, 30 jaar

Wil jij dit resultaat ook behalen?

Zoals alle andere dames die je zijn voor gegaan? 

Meld je dan aan voor het Dump het dieet Denken programma

 

Of lees nog even verder 😉 

 

‘Mijn zelfbeeld is helemaal veranderd.’

Iris pakt het op een hele andere manier aan dan andere voedingsconsulenten. Omdat je aan de slag gaat met voeding, mindset en lifestyle is het traject volledig gepersonaliseerd. Ze motiveert, steunt en helpt je altijd op het juiste moment. Mijn zelfbeeld is helemaal veranderd en ik ben kritischer op de voeding die ik eet. Met Iris heb je geen quickfix, maar blijvend resultaat. Alles wat ik van Iris geleerd heb kan ik nu zelf toepassen in de praktijk.

 

12 maanden na het volgen van het programma is Eva ruim 15 kg blijvend afgevallen zonder dieet.

Eva Veraa, 28 jaar

'Met trots zeg ik dat ik lekker in mijn vel zit en niet meer te stoppen ben.'

De samenwerking met Iris was life changing. Ik ben ruim 8 kg afgeslankt tijdens het Back 2 Balance programma.
 
Maar wat veel belangrijker is: ik ben blij als ik in de spiegel kijk en dat zou iedereen mogen zijn.  
Waar voeding eerst een uitdaging was en ik niet lekker in mijn vel zat door het schuldgevoel van feestjes,  is voeding nu een nieuwe passie geworden.
 
…En dat schuldgevoel? Dat is compleet verdwenen!

Eva Laurijsen, 20 jaar

‘De knop is nu écht om.
Ik ben nu een heel ander mens.’

Iris heeft mij geholpen om mijn knop écht om te zetten en er vol voor te gaan. Met een bizar resultaat. Doordat ze me steeds weer wist te motiveren en vastberaden is om samen doelen te behalen, kreeg ik een boost om door te gaan. Omdat je alles mag en kan blijven eten, kan ik dat ook beter volhouden. Ze leert je precies hoe je dit kan aanpakken. Ben blij dat ik het gedaan heb en ga zeker door!

Demi Asmann, 20 jaar

'Ik overeet me niet meer en
ben trots als ik in de spiegel kijk!'

Ik ben me veel bewuster geworden van mijn eetpatroon. Ik overeet me niet meer en heb echt veel minder honger. Ik ben afgevallen en heb een positiever zelfbeeld. Ik ben weer trots als ik in de spiegel kijk! Ik mag er zijn!

 

 

Iris is een goede betrokken coach die eigen ervaring combineert met gedegen studie. Ze heeft een mooi programma opgezet waar alle facetten van eten aan bod komen. 

 

Het voelt niet als volhouden of een dieet omdat je je huidige eetpatroon niet drastisch hoeft om te gooien; alleen hier en daar wat te verbeteren. Je krijgt een nieuw eetpatroon, je bent meer in balans en zit lekkerder in je vel.

Josephine, 27 jaar

‘Het is heel fijn om meer rust te hebben met eetkeuzes en de gedachten in m’n koppie. Hierdoor heb ik geen eetbuien meer‘

Ik wilde meer grip op mijn eetgewoontes en meer rust ervaren in m’n hoofd. Dit is gelukt! Iris heeft me goed begeleid met een eigen voedingspatroon en de mindset verandering. Het is heel fijn om meer rust te hebben met eetkeuzes en de gedachten in m’n koppie. 

 

 

Door juist lief te zijn voor jezelf en te luisteren wat mijn denkstem aangeeft ervaar ik meer rust maar ben ik ook nog eens kilo’s afgevallen zonder dieet. 

 

 

Ik heb geen snaaimomenten meer. Ik weet nu dat ik alles mag eten wat ik wil en dat geeft mij rust zodat ik het bij 1 stukje chocolade kan houden ipv een hele reep.

 

 

Ik ben heel blij dat ik het Dump het dieet programma heb gevolgd en raad het aan iedereen aan. 

Lincy Bruin, 26 jaar

'Ik weet nu hoe ik kan afvallen én genieten van eten zonder schuldgevoel!'

Nadat ik écht alles al had geprobeerd en ik het zo zat was dat niets werkte besloot ik mee te doen met het programma van Iris.

 

Binnen twee weken had ik een plan-van-aanpak en een flinke boost. 

 

Het voelt nu echt alsof ik het licht heb gezien door dit programma. 

 

Het kwartje is gevallen dat mijn mindset en denkwijze het probleem was, en niet zozeer wat ik at.

 

Inmiddels weet ik en heb ik ervaren dat ik kan afvallen én kan genieten van eten en drinken zonder me daar schuldig over te voelen.

ESMERALDA, 31 jaar

Wil jij dit resultaat ook behalen?

Zoals alle andere dames die je zijn voor gegaan? 

Meld je dan aan voor het Dump het dieet Denken programma

 

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer we beginnen met videoworkshops?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de videoworkshops ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.