Voeding & Mindset coach I Mind ur Body

Ik kan je helpen met mijn Back 2 balance programma.

Ik kan je helpen met mijn Back 2 balance programma.

Back 2 Balance programma

Kickoff

Voordat de kick-off plaatsvindt, ga je 7 dagen een voedingsdagboek bijhouden. Vervolgens starten we met de uitgebreide online kick-off sessie van 90 minuten. Hierin duik ik volledig in jouw persoonlijke situatie. We leggen alles bloot en bepalen waar de disbalans vandaan komt. Maar leer ik je bovenal hoe afvallen werkt én hoe ook jij dit leuk gaat vinden.

KENNIS IS MACHT

Bij de start krijg je toegang tot het Mind ur Body-academy. Hierin staat de juiste informatie over voeding en mindset. Doordat je toegang hebt tot de juiste kennis, ga je verbanden leggen. In de coach sessies zorgen we ervoor dat je die kennis weet toe te passen in je dagelijkse leven. 

Geen voedingsschema’s en sportschema’s

Jij bepaalt wat jij eet en hoe jij beweegt. Niemand wordt blij van opgelegde schema’s. Het volgen van een voedingsschema of dieet is namelijk geen duurzame methode en daarom werk ik er ook niet mee. 

 

Met de juiste kennis en tools ben jij in controle. Door middel van een voedings-track-app, verbeteren wij jouw huidige voedingspatroon. Dagelijks hou jij bij wat en hoeveel je eet, zodat ik je optimaal ga coachen. Gelukkig doen we niet aan verboden voedingsproducten; we zijn tenslotte niet op dieet. 

DOELEN STELLEN

Doelen geven focus. Samen gaan we achterhalen waar jij naar gaat streven. Dit kan natuurlijk ook veel breder zijn dan alleen afvallen. We gaan vooral jouw innerlijke motivatie zo veel mogelijk naar boven halen. Als jij in verbinding bent met jezelf, ga jij al je doelen halen! 

MINDSET

Wist je dat jij zelf je saboteert, waardoor het afvallen nog niet is gelukt? Daarom leer ik je alles op het gebied van mindset. Het mooie daarvan? Als jij eenmaal weet hoe dit werkt, kan je deze verandering niet alleen doorvoeren in je relatie tot eten maar ook binnen je bedrijf, privéleven en het waarmaken van je al je dromen.

COACHING

Ik zal jouw stok achter de deur zijn tijdens het gehele programma om jouw doelen te behalen. Er is geen ruimte om terug te vallen in oude patronen. Na de kick-off van 90 minuten hebben we een wekelijkse 1-op-1 coaching sessie van 45 minuten. Dat doen we 7 weken lang, zodat we jouw mindset en voeding volledig optimaliseren. 

 

Tijdens deze 45 minuten gaan we evalueren en bijsturen, zodat ik je mindset train én zodat we je doelen behalen. Door op deze manier te werken ontstaat er verandering! Daarnaast ben ik ook altijd bereikbaar via Whatsapp voor al je vragen.

Zij gingen jou voor en zijn blijvend getransformeerd:

'van broekmaat 46 naar maat 42 in minder dan een half jaar!'

Het is misschien wat intiem om te delen, maar toch wel een geweldig gevoel als ik mijzelf in prachtige lingerie voor de spiegel zie staan. Dit had ik nooit verwacht! Ik ben Iris dan ook zeer dankbaar voor haar goede coaching. 

 

Ik wilde graag een betere balans in tweelingmoeder, ondernemer en mijzelf zijn. Iris heeft mij zoveel nieuwe inzichten gegeven. Door het programma is mijn relatie met voeding en mijn lichaam totaal veranderd maar ook mijn mindset. 

 

Na het volgen van het Back 2 Balance programma ben ik doorgegaan met alles toe te passen wat ik heb ontdekt over voeding en mindset, met als gevolg dat ik van maat 46 naar maat 42 ben gegaan in minder dan een half jaar! 

 

Ik kan elke vrouw die niet houd van sporten, maar wel houd van eten, aanraden om dit programma te volgen. Je zal ontdekken dat mindset jouw grootste kracht is.

Ruby kramer

'Met trots zeg ik dat ik lekker in mijn vel zit en niet meer te stoppen ben.'

De samenwerking met Iris was life changing. Ik ben ruim 8 kg afgeslankt tijdens het Back 2 Balance programma.
 
Maar wat veel belangrijker is: ik ben blij als ik in de spiegel kijk en dat zou iedereen mogen zijn.  
Waar voeding eerst een uitdaging was en ik niet lekker in mijn vel zat door het schuldgevoel van feestjes,  is voeding nu een nieuwe passie geworden.
 
…En dat schuldgevoel? Dat is compleet verdwenen!

Eva Laurijsen

8 kilo afgevallen tijdens het Back 2 Balance Programma

‘De knop is nu écht om.
Ik ben nu een heel ander mens.’

‘De knop is nu écht om. Ik ben nu een heel ander mens.’

Iris heeft mij geholpen om mijn knop écht om te zetten en er vol voor te gaan. Met een bizar resultaat. Doordat ze me steeds weer wist te motiveren en vastberaden is om samen doelen te behalen, kreeg ik een boost om door te gaan. Omdat je alles mag en kan blijven eten, kan ik dat ook beter volhouden. Ze leert je precies hoe je dit kan aanpakken. Ben blij dat ik het gedaan heb en ga zeker door!

Demi Asmann, 18 jaar

7 kilo afgevallen tijdens het Back 2 Balance Programma

Aan het eind van het Back 2 Balance programma:

Het kost je nu…

Jouw investering in jezelf bedraagt

€ 890 excl. btw

Voor een totale transformatie. 

Dit bedrag kan ook in 3 termijnen betaald worden van 317 ex btw.

Veelgestelde vragen

IK WIL GRAAG 15 KG AFVALLEN, KAN IK DAT REALISEREN TIJDENS DIT PROGRAMMA?

Een quick fix bestaat niet en om eerlijk tegen je te zijn: dat wil je ook niet. Je verandering zal nooit blijvend zijn!

 

In het Back 2 Balance Programma geef ik je alle handvatten en kennis die je nodig hebt om jouw doelen te behalen. Ik help je dit ook toe te passen in je dagelijkse leven, zodat je na dit programma op eigen kracht verder kan gaan met het behalen van je doelen. Zelf heb ik er ongeveer 2 jaar over gedaan om 30 kg blijvend af te vallen en om op mijn ideale gewicht te blijven.

Voor wie is dit programma geschikt?

Het Back 2 Balance programma is geschikt voor dames die klaar zijn voor een totale transformatie.

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA NIET GESCHIKT?

Dit programma is niet geschikt door dames die tegen chronische ziekten als diabetes of de ziekte van Crohn aanlopen. Ook dames die momenteel kampen of hebben gekampt met een eetstoornis kan ik helaas niet helpen. Heb je er vragen over? Zoek dan even contact met me op: info@mindurbody.nl

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt in totaal 9 weken. Het liefst aaneen gesloten, maar uiteraard kan ik hier flexibel in zijn. 

Wat is de investering?

€890 exclusief btw. Dit bedrag kan ook in 3 termijnen betaald worden van 317 exclusief btw

.

Wanneer krijg ik de eerste factuur?

Het eerste factuur ontvang je zodra het programma start. Als je voor een termijnbetaling hebt gekozen, ontvang je om de vier weken de facturen voor de resterende bedragen. 

Ik vind het spannend om in mezelf te investeren

Zie het als een investering in jezelf en in een gelukkig leven. Je leert de juiste kennis en tools. Hierdoor kan je ook na het programma blijvend afvallen of op je ideale gewicht blijven. Het belangrijkste is dat je lekkerder in je vel komt te zitten. 

Waarom is er vooraf een match call?

Ik werk altijd met match calls, omdat ik het heel belangrijk vind dat we een wederzijdse klik hebben en ik graag wil horen waar je precies naar op zoek bent. Zo kan ik goed inschatten of het programma bij je past. Ik zeg het ook eerlijk als ik denk dat je het beter niet kunt doen.

WANNEER KAN IK BEGINNEN?

Zie het als een investering in jezelf en in een gelukkig leven. Je leert de juiste kennis en tools. Hierdoor kan je ook na het programma blijvend afvallen of op je ideale gewicht blijven. Het belangrijkste is dat je lekkerder in je vel komt te zitten. 

HOELANG KRIJG IK TOEGANG TOT ALLE INFORMATIE?

In de Mind ur Body academy vind je informatie over voeding, mindset en het spel die jou gaat helpen om te transformeren. Hier krijg je minimaal 2 jaar lang toegang tot na afloop.

IK WIL GRAAG 15 KG AFVALLEN, KAN IK DAT REALISEREN TIJDENS DIT PROGRAMMA?

Een quick fix bestaat niet en om eerlijk tegen je te zijn: dat wil je ook niet. Je verandering zal nooit blijvend zijn!

 

In het Back 2 Balance Programma geef ik je alle handvatten en kennis die je nodig hebt om jouw doelen te behalen. Ik help je dit ook toe te passen in je dagelijkse leven, zodat je na dit programma op eigen kracht verder kan gaan met het behalen van je doelen. Zelf heb ik er ongeveer 2 jaar over gedaan om 30 kg blijvend af te vallen en om op mijn ideale gewicht te blijven.

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA GESCHIKT?

Het Back 2 Balance programma is geschikt voor dames die klaar zijn voor een totale transformatie.

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA NIET GESCHIKT?

Dit programma is niet geschikt door dames die tegen chronische ziekten als diabetes of de ziekte van Crohn aanlopen. Ook dames die momenteel kampen of hebben gekampt met een eetstoornis kan ik helaas niet helpen. Heb je er vragen over? Zoek dan even contact met me op: info@mindurbody.nl

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt in totaal 9 weken. Het liefst aaneen gesloten, maar uiteraard kan ik hier flexibel in zijn. 

Wat is de investering?

€890 exclusief btw. Dit bedrag kan ook in 3 termijnen betaald worden van 317 exclusief btw

Wanneer krijg ik de eerste factuur?

Het eerste factuur ontvang je zodra het programma start. Als je voor een termijnbetaling hebt gekozen, ontvang je om de vier weken de facturen voor de resterende bedragen. 

Ik vind het spannend om in mezelf te investeren

Zie het als een investering in jezelf en in een gelukkig leven. Je leert de juiste kennis en tools. Hierdoor kan je ook na het programma blijvend afvallen of op je ideale gewicht blijven. Het belangrijkste is dat je lekkerder in je vel komt te zitten. 

Waarom is er vooraf een match call?

Ik werk altijd met match calls, omdat ik het heel belangrijk vind dat we een wederzijdse klik hebben en ik graag wil horen waar je precies naar op zoek bent. Zo kan ik goed inschatten of het programma bij je past. Ik zeg het ook eerlijk als ik denk dat je het beter niet kunt doen.

WANNEER KAN IK BEGINNEN?

Na de match call plannen we de startdatum in overleg in. 

HOELANG KRIJG IK TOEGANG TOT ALLE INFORMATIE?

In de Mind ur Body academy vind je informatie over voeding, mindset en het spel die jou gaat helpen om te transformeren. Hier krijg je minimaal 2 jaar lang toegang tot na afloop. 

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@mindurbody.nl

“Let’s do this together!”

Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer we beginnen met videoworkshops?

Geef hier je naam en e-mailadres op en jij bent de
eerste die het hoort!

lock Als je je aanmeldt om op de hoogte gehouden te worden voor de videoworkshops ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.